Connect with us
Crimă odioasă în Caraș Severin. Cum a fost omorâtă o femeie

Știri

Crimă odioasă în Caraș Severin. Cum a fost omorâtă o femeie

Crimă terifiantă în Caraș Severin după ce un bărbat și-a înjunghiat mama. Tragedia a avut loc la Drobeta Turnu Severin. Bărbatul a înjunghiat-o mortal pe aceea care i-a dat viață. La fața locului au ajuns de urgență un echipaj de poliție dar și salvarea.

Crima a fost descoperită de un nepot al femeii, care a sunat la 112 și a anunțat incidentul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi, bărbatul şi-a ucis mama prin înjunghiere. Crima s-a petrecut în apartamentul victimei, dar vecinii susţin că nu au auzit ceartă sau gălăgie.

Crimă oribilă comisă de un bărbat după și-a omorât mama

”Mama şi fiul său locuiau într-un apartament din Drobeta Turnu Severin, acolo s-a şi petrecut crima. Femeia nu era imobilizată, iar vecinii nu au auzit gălăgie. Deocamdată nu se cunoaşte motivul crimei”, a declarat pentru news.ro reprezentantul IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii s-au deplasat la faţă locului şi au început deja cercetările, iar trupul femeii a fost dus la IML pentru a fi efectuată necropsia.

Citește și Crimă în București: Mărturia băiatului de 9 ani care și-a ucis bunica

Crimă în București! Un copil de nouă ani și-a ucis bunica, înfigându-i un cuțit în zona gâtului. Acest caz a șocat opinia publică și toată lumea se întreabă cum puștiul a putut sa recurgă la un asemenea gest.

Nepotul a fost cel care a sunat la 112 și și-a mărturisit fapta operatorului.

„Am lovit-o cu cuțitul pe bunica, îi curge sânge!”, a spus copilul.

O vecină a familiei a declarat că băiatul vorbea foarte urât atât cu alţi copii, cât şi cu adulţii. Părinţii ar fi fost avertizaţi privind comportamentul său, dar nu au făcut nimic.

Copilul a fost audiat marți seară de poliţişti, împreună cu mama lui. Potrivit unor surse din anchetă, se pare că bunica nu şi-ar fi lăsat nepotul să se joace la calculator şi de aici ar fi pornit conflictul.

Băiatul de 9 ani a fost cel care a sunat apoi la 112 după crimă

Când au ajuns la faţa locului, medicii au găsit-o pe femeie în stop cardio respirator, cu o rană masivă la gât, aşa că au anunţat şi poliţia.

În cursul după-amiezei a izbucnit o ceartă, iar într-un acces de furie copilul a luat un cuţit şi şi-a injughiat bunica. În momentul în care a realizat ce a făcut a sunat la 112 și le-a spus despre crimă. Paramedicii au venit și au încercat să o stabilizeze.

Din păcate, însă, după 45 de minute de manevre de resuscitare, bunica a murit. Nepotul a rămas la fața locului, iar anchetatorii au încercat să afle ce a determinat un asemenea atac din partea unui băiat în vârstă de 9 ani.

Citește și Crimă oribilă în Capitală. Un băiat de 9 ani și-a înjunghiat bunica

Vecinii susţin acum că minorul avea, în general, un comportament agresiv.

Chiar dacă vorbim despre o crimă, băiatul nu va ajunge la închisoare pentru această crimă. Asta deoarece copiii până în 14 ani nu răspund penal şi au nevoie de terapie.

1 Comment

1 Comment

  1. Dänciulescu Petre

    2018-06-09T22:37:43+03:00 at 22:37

    Daca sunteti inculți, nu mai postați pentru că vă faceți de râs.. Drobeta Turnu Severin este municipiu reședință a județului Mehedinți. Caraș -Severin este un județ limitrof,iar municipiul de reședință este Reșița. Ați cam lipsit la ora de geografie, dar să fiți liniștiți,nu sunteți singuri😁😁😁

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top