Connect with us
Cristi Borcea, dus de urgență la spital. Fostul acționar de la Dinamo are probleme cardiace

Știri

Cristi Borcea, dus de urgență la spital. Fostul acționar de la Dinamo are probleme cardiace

Cristi Borcea are din nou probleme de sănătate. Fostul acționar de la Dinamo a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce a acuzat stări de rău. El a fost dus de urgență la Spitalul Județean de Urgență Constanța, unde medicii l-au preluat imediat și i-au făcut o serie de investigații.

Cristi Borcea a ajuns la spital aseară, în jurul orei 20:00. Potrivit ziuadeconstanta.ro, omul de afaceri a fost însoțit de jandarmi la spital.

Potrivit aceleiași surse, pacienții care ajung a spital sunt preluați în baza unui protocol de triaj. Astfel, în funcție de gravitatea sării, pacienții sunt clasificați pe cinci coduri: roşu, galben, verde, albastru şi alb. Cristi Borcea a fost inițial pe cod galben, după care a trecut pe cod roșu.

După ce medicii i-au făcut o serie de investigații și analize, au decis că deținutul se poate întoarce în celulă, astfel că Borcea a fost dus înapoi la Penitenciarul Poarta Albă.

Nu este pentru prima dată când el ajunge la spital de când este închis. La începutul acestui an, fostul acționar de la Dinamo a ajuns la Spitalul Floreasca pentru analize. El a ajuns pe mâna medicilor chiar în plin scandal amoros. Fix în acea perioadă, Valentina Pelinel a dezvăluit că este însărcinată și imediat presa a scris că Borcea este tatăl copilului, ceea ce s-a și confirmat în cele din urmă.

În 2012, Cristi Borcea a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu, care l-a operat şi pe Cornel Dinu. Cristian Borcea avea o malformaţie, probabil congenitală, artera coronară era strangulată de o punte musculară, a explicat, luni, medicul Şerban Brădişteanu, la finalul intervenţiei chirurgicale.

„Ştiu că e sănătos, dar trebuie să facă o operaţie ce trebuie făcută. Doctorul i-a spus că dacă va sta liniştit, nu va avea nevoie de operaţie. I-a zis să nu se ducă la meciuri, iar el când a auzit de asta s-a hotărât să o facă”, a spus atunci Becali.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top