Connect with us
Doctorul Cristian Andrei a fost victima unui nou accident rutier, produs pe DN71, drumul care leagă Bucureștiul de Târgoviște și Sinaia.

Știri

Cristian Andrei, dus la spital! A fost victima unui nou accident rutier!

Necazurile se țin scai de doctorul Cristian Andrei. După ce în urmă cu o lună a fost implicat într-un accident rutier, medicul a fost din nou victima unui incident rutier.

Întâmplarea s-a petrecut pe Drumul Național 71, care leagă municipiul București de Târgoviște și de Sinaia. Potrivit antena3.ro, mașina condusă de Cristian Andrei a fost lovită de un autoturism care nu a acordat prioritate. Psihoterapeutul a fost rănit și a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Cristian Andrei a fost rănit uşor în urma impactului şi a fost preluat de o ambulanţă a SJU Târgovişte. Potrivit medicilor, acesta a suferit escoriaţii minore şi se află în afara oricărui pericol, relatează Adevărul.

„Am auzit o bubuitură. Eram chiar în spatele uneia dintre maşini. Bine ca nu a murit nimeni.” a declarat un martor al accidentului, conform sursei citate.

Citește și: Doi maneliști au murit într-un accident rutier grav

1 Comment

1 Comment

  1. Nina

    2017-05-16T15:43:22+03:00 at 15:43

    Cristian Andrei nu este Psihoterapeut ci Psihiatru , ceea ce este altceva!
    Adica a facut medicina si dupa aceea rezidentiat in psihiatrie! Nu a ars gazul pe la cine stie ce „facultate” gen Spiru Haret , Titu Maiorescu , Biotera ,etc ,etc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top