Connect with us
Cristian Țopescu, internat de urgență. Veștile despre starea sa de sănătate sunt îngrijorătoare

Știri

Cristian Țopescu, internat de urgență. Veștile despre starea sa de sănătate sunt îngrijorătoare

Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu a fost internat la Spitalul Elias din București, unde a fost adus de urgență în cursul zilei de marți. Veștile despre starea sa de sănătate nu sunt foarte bune.

„În acest moment, este la UPU (Unitatea de Primiri Urgenţe – n.r.), este evaluat, nu are încă un diagnostic. Dumnealui va fi supus mai multor investigaţii, iar ceea ce pot spune este că nu se află într-o stare prea bună”, a explicat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Fostul comentator sportiv suferă de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet.

Cristian Ţopescu are 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

Jurnalistul are trei copii din trei căsnicii, o fată și doi băieți. Prima soție a comentatorului a fost Rodica, femeia care i-a dăruit primul copil, pe Cristina, care s-a consacrat și ea în lumea televiziunii.

Țopescu a divorțat de Rodica după 11 ani, apoi s-a căsătorit cu Rosemarie, o economistă din București. Aceasta i-a făcut un băiat, pe Cristi.

Cristian Țopescu și Rosemarie s-au despățit după 15 ani, iar comentatorul a luat-o de soție pe Christel Ungar, colega sa din TVR, mai tânără cu 29 de ani de el. Aceasta i-a dăruit un băiat lui Țopescu, pe Felix Sebastian.

Ce spunea Cristian Țopescu despre presa sportivă din România

Cristian Țopescu este un nume respectat în presa sportivă din România, fiind considerat unul dintre cei mai mari comentatori pe care i-a avut țara. Într-un interviu acordat cu ani în urmă publicației Formula AS, acesta făcea o radiografie a presei de sport din țara noastră.

Presa sportivă din România e obsedată de un singur domeniu: fotbalul, prezentat mai ales ca sursă de intrigă și scandal. E aproape o minune când o victorie repurtata în canotaj sau gimnastică, de exemplu, ajunge pe pagina întâi.

„Personal, fac parte din categoria din ce în ce mai puțin numeroasă a ziariștilor care nu caută senzaționalul și scandalul. Asta pentru că trăiesc de mult timp în lumea sportului, cunosc eforturile, transpirația, necazurile și bucuriile sportivilor și nu caut să le răscolesc nici viață intimă, nici să scriu sub imperiul tirajului.

Cred că se pot spune lucruri interesante într-un limbaj decent, fără violențe verbale.

Prima pagină a ziarelor de sport este, într-adevăr, monopolizată de fotbal și de scandalurile generate de el, probabil pentru că, așa cum se spune, la oră actuală fotbalul vinde ziarul. Sporturi precum canotajul nu sunt băgate în seamă decât din patru în patru ani, când ne lăudăm cu medaliile obținute.

Și câtă trudă în această disciplină sportivă, care alături de ciclism, este cea mai grea din lume!”, spunea jurnalistul.

Citește și: Tatăl cântărețului Karym a murit din cauza bolii care a răpus-o pe Denisa. Ce i-a cerut bărbatul pe patul de moarte

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top