Connect with us
Cristian Tudor Popescu: Mesajul președintelui este corect. E plin de impostori în spitale

Știri

Cristian Tudor Popescu: Mesajul președintelui este corect. E plin de impostori în spitale

Cristian Tudor Popescu a comentat la DIGI24 declarațiile președintelui Klaus Iohannis.

„Mesajul Președintelui Klaus Iohannis a fost ferm și corect. Având în vedere că tensiunea socială crește și diverse personaje încearcă să speculeze această situație.

Este necesar acest apel, deoarece Tăriceanu și Ponta nu doresc prelungirea stării de urgență, ceea ce este un act criminal. Guvernul face și greșeli, dar ca răspuns la aceste greșeli este să nu votezi starea de urgență, ce înseamnă?

Ajungem după aceea să se blocheze cimitirele la in America.

De asemenea este o presiunea din partea Fake news-ului, ca acel profesor Belgian, că românii au genă bună. Firește oamenii avizati, ca doctorul Horațiu Moldvan a spus că esteo aiureală.

Cristian Tudor Popescu despre site-urile Fake news

Cetățenii însă pot să ia de bune aceste fake news-uri, de asemenea în ciuda atitudinii Bisericii, iată că ici și colo un preot cate o față bisericească să smulgă ceva capital, de la credincioși. Mergând din casă în casă.

Presiunea este din în ce în ce mai mare și va fi în aceste zile, oamenii a deja o lună de izolare. Umrează o perioada crtiică, mesajul Președintelui Iohannis este corect.

Referitor la medici și la mesajul președintelui, ne spune că de putredă este managementul din spitale. Unii au un comportament incalificabil, precum Suceava, Deva. Acestea sunt punctele slabe din pricina clientelei politice. Așa că este firesc să se adopte astfel de măsuri în clipa de față”, a declarat Cristian Tudor Popescu la DIGI24.

Mesajul Președintelui Klaus Iohannis, prelungirea stării de urgență

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

3 Comments

3 Comments

  1. Comsa Nicolae

    2020-04-14T20:13:51+03:00 at 20:13

    nelutu-pesedutu

  2. Nelutu

    2020-04-14T16:00:51+03:00 at 16:00

    CTP,sterge-te la gura,au ramas urme de la pupat fundul sasului nazist!

  3. dunareanul

    2020-04-14T15:51:42+03:00 at 15:51

    Carantina trebuie respectata de toti.Altfel e doar o vorba-n vant.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top