Connect with us
Cristiano Ronaldo îşi transformă lanţul de hoteluri în spitale pentru bolnavii de coronavirus

Știri

Cristiano Ronaldo îşi transformă lanţul de hoteluri în spitale pentru bolnavii de coronavirus

Cristiano Ronaldo a decis să se implice în cea mai importantă problemă cu care se confruntă Europa, coronavirusul. Starul lui Juventus a decis să îşi transforme lanţul de hoteluri din Portugalia în spitale pentru cei depistaţi pozitiv.

Sprijinul lui Ronaldo nu se opreşte aici. El va suporta toate cheltuielile aferente, începând cu salariile doctorilor şi asistenţilor medicali.

Recent, portughezul a postat pe pagina de Instagram un mesaj prin care îi îndeamnă pe toţi să respecte indicaţiile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume. Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese. Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a scris Cristiano Ronaldo, pe pagina de Instagram.

Ronaldo nu a trecut prin cele mai fericite momente. Pe 3 martie, mama lui a suferit un accident vascular cerebral.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

1 Comment

  1. Tiberiu Ungureanu

    2020-03-15T13:19:27+02:00 at 13:19

    Nu, nu Ronaldo a facut atac cerebral, ci ziaristul de la Huff.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top