Connect with us

Știri

CRISTINA BALAN, castigatoarea de la Vocea Romaniei, a rabufnit: „Sunt o mare mincinoasa!”

Cristina Balan, castigatoarea de la Vocea Romaniei, a rabufnit pe Facebook dupa ce a fost acuzata ca nu a meritat victoria in marea finala.

Sunt o mare mincinoasa.

Da, sunt, cand as vrea sa spun ce gandesc si totusi n-o fac de teama ca as putea fi inteleasa gresit sau ca ar deranja pe cineva. (Oricum am deranjat deja :)) )

Sunt o mare mincinoasa cand tac. si nu tac pentru ca nu am nimic de spus. Tac pentru ca asa imi sunt educatia si caracterul.

Ultimele saptamani au scos la iveala, din nou, faptul ca toata lumea are o opinie si ca majoritatea se simte datoare s-o exprime, in orice fel considera. Virulent, vehement, vocal, virtual, in toate modurile. Fara noima sau argumente, multe sunt doar pareri subiective si atat.

Sigur ca ma pot ascunde sub stereotipuri ca „haters gonna hate” sau „cainii latra…” si sa-mi vad de drum.
Dar inainte de a pune jos piciorul, chiar vreau sa lamuresc cateva aspecte si sa spun unele lucruri. Pentru cui ii pasa (aparent sunt multi).

Why take everything you see?

Am muncit. La fel ca oricare alt concurent. Ba nu, mai mult! De ce? Pentru ca stiam ca sunt sub o mare lupa, pentru ca simteam ca reprezint si visurile multor oameni care au inteles ce fel de lupta port, fara ca eu sa le spun in cuvinte.
Am luptat pentru a trece de bariera unei cariere trecute, pentru dreptul de a ma face auzita cu totul altfel decat am putut-o face vreodata, din varii motive.

Si stiti ce? Am facut-o! in ciuda celor care m-ar fi oprit, daca ar fi putut. si de ce? Doar pentru ca nu au inteles ca oricine are nevoia si dreptul de a se reinventa, de a-si schimba situatia.

Nu sunt o victima. si nu sunt nici erou. Sunt doar un om care, prin propriile puteri, o ia de la inceput si se expune unui public care are posibilitatea de a-l judeca dupa bunul plac.

CITESTE SI: CRISTINA BALAN, castigatoarea de la VOCEA ROMANIEI, le raspunde criticilor: Regulamentul permite inclusiv presedintelui Romaniei sa participe!

Let them hate me, hit me, hurt me, nail me to their tree…

Eu am spus totul prin piesele pe care le-am cantat cu multa dragoste si emotie. Pentru cine e deschis sa priceapa.
Toata experienta asta m-a intarit si mi-a daruit lucrul de care aveam cel mai mult nevoie: incredere.
incredere ca mai sunt multe suflete frumoase, ca prejudecatile pot fi doborate, ca muzica inseamna emotie si daruire totala, ca imposibilul este doar pentru cei care nu incearca. incredere in mine? Lucrez la asta.

This is me. Let me live!

Am pornit in aceasta emisiune cu multa nesiguranta si frica. O frica viscerala, coplesitoare, paralizanta. Nu stiu daca multi au putut vedea asta in ochii mei, dar o spun eu aici pe sleau.

Pentru ca mie imi pasa! Simt, ma doare si ma consum pentru rautati gratuite, pentru lovituri sub centura, pentru meschinarii ieftine. Da, stiu, nu trebuie. Dar asta sunt eu si v-o spun si voua.

in fiecare zi trebuie sa-mi repet ca e dreptul meu sa fac totul pentru a-mi trai viata dupa cum simt s-o fac.

Down on my knees…

CITESTE SI: SCANDAL dupa finala VOCEA ROMANIEI: Fanii emisiunii o contesta pe CRISTINA BALAN

Crede cineva ca mult-trambitata mea cariera m-a favorizat in vreun fel, in acest concurs?
De unde stau eu, imi pare ca dimpotriva, mi-a pus bete in roate, pe tot parcursul pe care l-am avut. si din exterior, dar si din interior(ul meu). Ar consola pe cineva toate momentele de depresie pe care le-am avut, intrebandu-ma daca si cat am gresit fata de colegii mei de show?

The show MUST go on!

Vreau sa vad cati artisti consacrati (candva) ar avea curajul de a se expune in acest fel. Da, da, da, chiar vreau! Sa riste la preselectii, la auditiile pe nevazute (daca nu se intoarce niciun scaun?), la duel, in live-uri.
Sa munceasca cot la cot cu toti concurentii si sa-i fie judecate toate prestatiile de catre patru jurati (pe langa publicul din sala si cel de acasa).

CITESTE SI: VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE. CRISTINA BALAN a castigat FINALA VIDEO ONLINE

And on. And on. And on…

Nu, nu ma voi pensiona! si nu ma voi intinde sa mor doar pentru ca unii dintre semenii mei stau cu lopata in mana.
Atat timp cat sunt mai multi cei care ma investesc cu increderea lor, le sunt datoare sa continui. Lor si mie.
Tudor Chirila este unul dintre acesti oameni. Iar cei care afirma ca am avut pile la el ar trebui sa inteleaga ca pe el il desconsidera in primul rand. si nu merita asta.

Tudor a crezut in mine mai mult decat am facut-o eu. Mult mai mult. La cata incarcatura sufleteasca am, as putea scrie o nuvela…

Le multumesc celor care mi-au fost alaturi de la inceput! Olivia Von Farfalla, Ana Mironescu, Mihher, Robert Both (aici ma refer strict la cei care au contribuit la imaginea mea). Carina Sava, doamna Gabriela Dutescu, alte doua persoane care au crezut in mine.

Le multumesc tuturor colegilor de „suferinta”, de stat cu orele la repetitii, la filmari, in culise si pe scena. Nu am simtit nicio clipa ca m-ar fi judecat in vreun fel. Fair-play all the way. Sunt mai bogata cu cativa oameni frumosi.
Echipei Pro ii multumesc pentru felul in care m-a incurajat, in momentele de cadere, cand imi puneam zeci de intrebari si ma luptam cu indoiala. Oamenii astia nu-si fac treaba mecanic, spre surprinderea mea. O fac cu pasiune si cu multa implicare. Nu am fost singura care a primit incurajare din partea lor. si alti concurenti pot confirma.
Vera, Pisy, Miki, Carmen, Gina, Emma, Ioana, Allma, Cristina, Printi, Dan, Vali, Marius, Sorin… Pfuuu, sunt multi si sigur nu-i enumar pe toti, dar ii am in suflet.

Multumesc band-ului!

Va las pe voi la urma, voi, cei care ma cunoasteti sau nu, dar care mi-ati redat muzica atunci cand tanjeam dupa ea.
Dincolo de imperfectiuni si greseli, cand cant o fac cu toata fiinta, din placere pura. Va multumesc ca ati inteles asta!

Le multumesc prietenilor!

Castigatorii sunt mereu contestati. Am vazut-o-n repetate randuri. Sunt constienta ca pentru unii am meritat marele premiu, in timp ce pentru altii nu. Oamenii frumosi vor vedea mereu frumosul, in timp ce restul vor cauta si se vor consuma doar cu partile urate.

Eu sunt mandra de ce-am realizat! And the show does go on, pentru mine si pentru toata lumea,”, a scris Cristina Balan pe Facebook.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top