Connect with us
Cristina Țopescu avea o fetiță, Eva Maria! Ce s-a întâmplat cu micuța a marcat-o pe viață!

Știri

Cristina Țopescu avea o fetiță, Eva Maria! Ce s-a întâmplat cu micuța a marcat-o pe viață!

Andreea Berecleanu face mărturisiri despre prietena sa, Cristina Țopescu. Cele două au avut o relație apropiată, prezentatoarea TV dezvăluind câteva secrete din viața regretatei jurnaliste.

Andreea Berecleanu a vorbit, în cadrul unui interviu acordat revistei elle.ro, despre prietenia de mai bine de 20 de ani care o lega de jurnalista Cristina Țopescu, în ciuda diferenței de vârstă de 15 ani.

„Este foarte important ca oamenii să știe că era un om de o discreție fantastică, de un bun simț copleșitor, modest, dar în același timp extrem de complex. Un om cu care nu te plictiseai, cu care puteai să vorbești trei zile și trei nopți neîntrerupt, sensibil, cu o latură de copil, dar în același timp puternic și independent. Chiar și independența financiară pe care a avut-o pe termen lung dovedește latura ei puternică. Era un amestec de hipersensibilitate, forță, spirit justițiar și compasiune pentru ființele neajutorate. Indiferent că erau animale, copii sau bătrâni’, a declarat Andreea Berecleanu.

Totodată, jurnalista a vobit și despre drama neștiută a Cristinei Țopescu, care și-ar fi dorit sa înfieze o fetiță, lucru care, din păcate, nu a fost posibil. Andreea Berecleanu a catalogat acest episod din viața fiicei comentatorului sportiv Cristian Țopescu drept șocul vieții ei’.

„Au fost mulți bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar și de un copil. O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul și își dorea să o înfieze. Însă, a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei’.

Cristina Țopescu a murit singură

Cristina Țopescu a fost gasită moartă în casă pe 12 ianuarie. Chiar dacă printre temele cele mai dezbătute s-a numărat faptul ca era singură, Andreea Berecleanu a ținut să menționeze ca prietena sa nu a fost niciodată singură. Dimpotrivă. Oricare dintre noi este mai singur decât Cristina’, a mai precizat prezentatoarea TV, care a mai spus ca prietena sa era o persoana discretă.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

6 Comments

6 Comments

  1. bianca

    2020-03-03T00:47:26+02:00 at 0:47

    daca nu a fost niciodata singura dece totii prietenii ei nu au luat acele suflete nevinovate si le au dat pe la sibiu in adapostul de animale,asa ca Dna Andreea berecleanu nu atifost nimenii prietenii ei cu adevarat altefel ati fi adoptat sau ati fi ajutat sa fie dat i spre adoptie unor famili frumoase acele animalute.

  2. pANAIT sOLZARU

    2020-01-31T18:09:42+02:00 at 18:09

    Nu este prima data cand se lanseaza titluri complet aiurea, din dorinta probabila de a starni curiozitatea cititorilor dar care contravine tuturor regulilor de bun simt atat pentru cititor cat si pentru cei vizati. Este cazul sa terminati cu asemenea magarii !!!

  3. Unu

    2020-01-29T07:34:08+02:00 at 7:34

    Ziar de sters la hurr, stiri de,,,kkt !!

  4. Munca e grea

    2020-01-28T15:21:07+02:00 at 15:21

    A avea nu este totuna cu isi dorea.
    Gabi, astia nu cunosc alt mod de a-si castiga existenta. Paraziti
    Luati-va, mai draga, de panaramele alea care abia asteapta sa fie bagate-n seama. Ati terminat cu,,zana,, ….dracilor? S-a expirat?

  5. olteanu danut

    2020-01-28T15:16:47+02:00 at 15:16

    GABI ! a vrut sa infieze dar , a luat-o altcineva pe cea care-i era draga. Te rog citeste iar.

  6. Gabi

    2020-01-28T01:12:14+02:00 at 1:12

    Chiar va bateti joc de orice . Cum sa afirmi ca Cristina Ţopescu avea o fetita . Este strigatoare la cer minciuna asta .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top