Connect with us
CSMS Iasi a ratat calificarea in turul trei preliminar al Europa League, dupa ce a fost invinsa de echipa croata Hajduk Split, scor 1-2.

Știri

CSMS Iasi, scoasa din Europa League. Cu cine joaca Pandurii si Viitorul

Dupa ce in meciul tur au fost egalati la ultima faza, iesenii au inceput cu mari sperante returul din Europa League cu Hajduk Split. Croatii au deschis scorul in minutul 22 prin Tudor, iar Ciucur a restabilit egalitatea in minutul 26.

Desi au avut momente in care au dominat si au ratat cateva ocazii, elevii lui Nicolo Napoli n-au putut sa marcheze golul desprinderii. Eliminarea lui CSMS Iasi a fost consfiintita de reusita lui Ohandza din minutul 90, iar Hajduk avanseaza in turul trei preliminar al Europa League, unde va juca cu ucrainenii de la Oleksandria.

Pe de alta parte, Pandurii Targu Jiu va evolua contra echipei israeliene Maccabi Tel Aviv, care a eliminat gruparea Kairat Almaty din Kazahstan. Viitorul are un adversat greu in lupta pentru accederea in play-off si anume echipa belgiana Gent.

Pe de alta parte, de saptamana viitoare incep emotiile pentru Steaua si Astra, care vor juca in preliminariile Champions League cu Sparta Praga, respectiv FC Copenhaga.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top