Connect with us

Știri

Cu cine seamana noul premier, Dacian Ciolos? Ce parere aveti?

Desemnarea lui Dacian Ciolos in functia de premier al Romaniei a starnit numeroase reactii pe scena politica romaneasca.  Unii sunt de acord cu alegerea lui Klaus Iohannis, altii contesta hotararea! Cert este ca imaginea noului prim ministru duce cu gandul la un cunoscut personaj international.

Fie ca numele Dacian Ciolos a fost auzit acum sau era cunoscut de pe vremea guvernului Tariceanu, imaginea noului premier aduce cu un artist din lumea filmului, foarte cunoscut publicului larg. Mai exact, Ciolos seamana cu faimosul actor Richard Chamberlain, dupa care suspinau doamnele in mini seria „Pasarea Spin”.

198599_190798157624144_3257221_n

Richard Chamberlain

Richard Chamberlain

                            416546_348738438496781_714040396_o

Richard Chamberlain este un cunoscut actor care a a ramas in inima tuturor datorita rolului din mini-serialul de televiziune “Pasarea spin”. Pentru rolul episcopului actorul a primit Premiul Globul de Aur.

Chamberlain-Richard in Pasarea Spin

Richard Chamberlain 2

In plus, Chamberlain a dat viata unor roluri de renume mondial precum Lord Byron din “Lady Caroline”, Aramis din “Cei patru muschetari” (versiunea in care D’Artagnan era Michael York, Athos – Oliver Reed si Porthos – Frank Finlay), a jucat personajul principal in “Contele de Monte Cristo” si „Casanova”.

Imagini din cunoscuta mini serie „Pasarea Spin”:

Nu ne ramane decat sa ii uram acelasi succes si lui Dacian Ciolos, dar pe plan politic. Si peste ani, atunci cand vor vorbi despre guvernul Dacian Ciolos, sa avem acelasi zambet pe buze ca atunci cand urmarim cu nesat filmele lui Richard Chamberlain.

Sursa foto facebook.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top