Connect with us
Cu un simplu tratament naturist scapi de tuse rapid

Știri

Cu un simplu tratament naturist scapi de tuse rapid

Imbolnavirea aparatului respirator cauzeaza tusea care de cele mai multe ori ajunge sa ne faca viata foarte grea. Nefiind neaparat foarte grava, tusea ne creeaza disconfort, nu ne permite sa ne concentram la activitatile zilnice si ne oboseste cu frecventa ei. Nu trebuie sa ii uitam pe cei din jur, care pot fi deranjati de zgomotele produse din cauza tusei repetate. De asemenea, exista cazuri cand tusea nu ne lasa sa ne odihnim asa cum ar trebui in timpul noptii. Pentru a contracara toate aceste neajunsuri, avem varianta unui tratament naturist care isi dovedeste eficienta in 12 ore.

Reteta-minune se bazeaza pe niste pachetele cu miere, foarte folosita in tratarea diverselor afectiuni si indicata pentru tratarea tusei si eliminarea mucusului din plamani. Pentru preparare acesteia este nevoie de miere, putin ulei de masline, cateva servetele, tifon, faina si un plasture. La inceput se amesteca faina cu mierea pana se omogenizeaza. Ulterior, se adauga uleiul de masline si compozitia rezultata se mai baga o data prin faina.

Citeste si: Testul de cinci secunde care iti spune daca ai probleme cu plamanii

Atentie mare cand folosesti o scobitoare! Iata ce a patit acest barbat! Doctorilor nu le-a venit sa creada!

Amestecul se asaza pe un servetel si apoi se impacheteaza in tifon. In aceasta „forma de prezentare” se pune fie pe piept, fie pe spate, unde se lipeste cu plasturele amintit mai sus. Pentru a fi eficient, remediul trebuie sa fie in contact cu zona afectata 12 ore.

O alta reteta foarte buna impotriva tusei si folosita mai ales de bunicii nostri, este compusa din varza si miere. Cateva minute se fierbe o frunza mare de varza, dupa care se unge cu un strat subtire de miere. Imediat, frunza trebuie pusa pe piept, cu mierea pe corp. Pentru a fixa remediul cat mai bine, se poate folosi fie folie, fie un prosop. Mai trebuie amintit ca este indicat ca acest tratament sa fie urmat mai ales inainte de culcare. Daca tusea este atat de puternica incat ne creeaza motive de ingrijorare, va fi nevoie de doua frunze de varza. Prima dintre ele va fi asezata pe piept, iar cealalta pe spate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top