Connect with us

Știri

Culmea samsarilor – Cum a încercat un român să-și păcălească clientul?

Culmea samsarilor. În România este foarte bine cunoscută industria samsarilor. O astfel de afacere presupune achiziționarea unei mașini, modificarea kilometrajului și a apariției de suprafață acesteia, pentru ca mai apoi să fie vândută în profit, unui client neștiutor.

Culmea samsarilor – A încercat să ascundă 550.000 de kilometri

Povestea începe în momentul în care un cetățean german a încercat să vândă Volkswagen Passat cu 613.774 kilometri la bord. În tranzacție s-a implicat un român care a sfârșit prin a cumpăra automobilul în schimbul a 7.900 euro. Iar ce a urmat pare scos din scenariul unui film.

Românul a preluat mașina, iar la scurt timp a oferit-o pe un site pe specialitate. În prezentarea mașinii, el pretinde că aceasta avea la bord numai 63.744 kilometri parcurși. Conform calculului matematic, individul a ascuns 550.000 de kilometri.

Încercarea sa a fost dată în vileag chiar de fostul proprietar care a pozat cele două anunțuri pentru a sublinia minciuna românului.

foto cu cele doua anunțuri

Citește și: Cum arata cele mai bizare hoteluri din lume. Te-ai caza aici?

Pentru a pune în perspectivă dimensiunea înșelătoriei încercate de bărbat, este de notat că circumferința Pământului are puțin peste 40.000 kilometri. Astfel, intervalul de kilometri ascuns de român ar fi echivalent cu aproape 14 călătorii în jurul Terrei.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top