Connect with us
Cum a reacționat Roxana Niculae! Presupusa noua iubită a lui Vârciu rupe tăcerea.”Am mai declarat că suntem...”

Știri

Cum a reacționat Roxana Niculae! Presupusa nouă iubită a lui Vârciu rupe tăcerea.”Am mai declarat că suntem…”

Roxana Niculae rupe tăcerea! După ce toată săptămâna s-a discutat despre cum ea și Liviu Vârciu ar forma un cuplu, asistenta tv a făcut primele declarații în acest sens. Ce a spus, ar putea să fie surprinzător pentru unii.

Ea a lămurit întreaga situație în exclusivitate pentru spynews.ro. Focoasa asistentă tv nu are nici cea mai mică legătură cu Liviu Vârciu, sunt amici de foarte mult timp, colegi de televiziune și cam atât.

Roxana în prezent formează un cuplu cu nimeni atul decât Silviu Mircescu, un actor cunoscut de pe la noi. Iar apropiații lor susțin că această relație este una foarte serioasă.

„Nu am nicio legătura cu motivul despărţirii lui Liviu Varciu de Anda. Nu am fost niciodată amanta lui, aşa cum s-a scris şi nu am avut nicio legătură cu el. Nu înţeleg de ce presa mă leagă de el.

Am mai declarat că suntem amici, ne ştim de mult şi doar atât. Am o relaţie frumoasă cu Silviu, ne înţelegem foarte bine, aşa că nu are rost ca presa să mă mai asocieze cu Liviu Vârciu pentru a mai creea un nou scandal”, a spus Roxana Niculae în exclusivitate pentru spynews.ro.

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin nu mai formează un cuplu! ”Nu este vina ei, dar nici a mea”

De unde a pornit totul

Roxana Niculae a fost întrebată dacă l-a sărutat pe Liviu Vârciu, în emisiunea unde ea este asistentă tv. A ezitat să dea un răspuns, dar nici n-a negat idila cu Vârciu. Chestionată de colegii ei de la „Star Matinal”, Roxana Niculae a dat din cap negativ la întrebarea privind sărutul cu Vârciu și a încercat să schimbe repede subiectul.

Încă de la  începutul emisiunii, prezentatorul s-a amuzat pe seama Roxanei Niculae, făcând referire la celebra manea cântată de Liviu Vârciu pe vremea când făcea parte din formația L.A:. „E ceva așa cu… ochii tăi, Roxana. Ești foarte frumoasă azi!”

Roxana le-a spus colegilor ei că va găti o prăjitură cu vișine, pentru că ei îi place foarte tare să gătească: „O să vă fac o prăjitură cu multă iubire!”.

„Aha, Roxana face o prăjitură cu vișine. Pe urmă, Roxana vii și ne spui și nouă cum te-ai pupat cu Liviu Vârciu? Așa de bine îi gătești și lui Liviu?”, au întrebat-o prezentatorii.

Măi, eu gătesc bine tot timpul!”, a spus Roxana.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top