Connect with us
Cum a reacționat Violeta, fiica lui Ștefan Bănică, atunci când a aflat că mai are un frațior

Știri

Cum a reacționat Violeta, fiica lui Ștefan Bănică, atunci când a aflat că mai are un frațior

La doar câteva zile după ce Ștefan Bănică a dezvăluit că i s-a născut cel de-al treilea copil, Andreea Marin a vorbit despre acest subiect.

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit cum a reacționat fiica sa, Violeta, atunci când a aflat că mai are un frățior mai mic.

„A fost să-l vadă pe Alexandru”

„Foarte bine. Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie.”, a declarat Andreea Marin, într-o emisiune tv.

Citește și:

Andreea Marin a reușit să se reinventeze

Andreea Marin a slăbit extrem de mult și și-a schimbat look-ul. „Zâna Surprizelor” și-a surprins fanii de pe Facebook cu un mesaj în care afirmă că niciodată nu a avut silueta mult dorită și că nu se consideră o femeie perfectă.

„Nu, nu sunt un om perfect, și nici o siluetă perfectă nu am avut vreodată. Ceea ce caut nu e perfecțiunea, ci echilibrul și o stare de sănătate bună. Desigur, uneori cei din jurul nostru vor să vadă în noi ce e mai bun, dar important e că oamenii să nu se lase inspirați doar de simplul fapt că apărem la televizor, ci de faptele noastre concrete și atitudinea noastra în viață, pe termen lung. Știu un lucru: că sunt neobosită în a căuta soluții pentru o viață echilibrată și, atunci când descopăr ceva ce se dovedește a fi bun pentru mine, împărtășesc în dorința de a afla și cei din jur despre asta. Ce e bun pentru mine poate fi bun și pentru tine!”,a scris Andreea Marin pe pagina personală de Facebook.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top