Cum afli parola WiFi de la orice retea

Cum afli parola Wifi de la orice retea? Sigur te roade sa afli asta, mai ales atunci cand ai ramas fara Internet pe telefonul mobil, iar in jurul tau e plin de retele WiFi securizate. Cu siguranta ai trecut prin acele momente in care voiai sa postezi ceva pe Facebook sau sa vorbesti cu un prieten pe Whatsapp si nu ai avut nici credit sa le scrii, iar singura optiune era accesul la Internet.

Cum afli parola WiFi:

1. Cum afli parola WiFi pe care ai uitat-o? Pentru asta, ai nevoie, evident, de un program. Programul specializat in recuperarea parolelor wireless se numeste WirelessKeyView. Instaleaza-ti gratuit programul (il gasesti usor pe net) si apoi urmeaza instructiunile.

Cum sa-ti spionezi iubitul sau iubita pe Facebook? Cel mai simplu truc

Cum poti sa ai WhatsApp pe computer

Lista retelelor WiFi este impartita in 4 coloane:
a) Network Name (trebuie sa fie afisat numele retelei – SSID);
b) Key Type – este afisat tipul de criptare al parolei de acces la retea;
c) Key (HEX) – este afisata parola de acces la retea in format HEX:
d) Key (AAscii) – este afisata parola in format Ascii, asa cum trebuie sa o tastezi cand vrei sa te conectezi.

Nu incerca sa folosesti programul pentru a afla parola unui router strain. Iar acum, sa vedem cum putem sparge parola unei retele straine, folosite resurse gratuite.

In primul rand, iti trebuie un calculator sau laptop care sa dispuna de un adaptor WiFi compatibil. Ca sa poti sparge parola wireless a unei retele straine trebuie sa folosesti instrumente din gama aircrack-ng (arimong-ng si airodump-ng) si reaver-wps, adaptorul wireless al laptop-ului sau al calculatorului. Odata instalat Kali Linux, va trebuie sa urmezi o serie de pasi complicati la prima vedere, insa esentiali pentru spargerea unei parole.

Afla ce trebuie sa faci mai departe AICI, AICI si AICI

Reamintim ca spargerea unei parole este o activitate ilegala care poate fi pedepsita cu inchisoarea.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-07-14T15:19:50+03:00 15:19

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More