Connect with us

Știri

Cum alegi nuanta potrivita de ruj

Ales corect, rujul va completa perfect orice machiaj si va face sa ai mai multa incredere in tine, insa daca faci alegeri neinspirate vei crea cu brio un look bolnavicios.
Ideea este ca rujul sa se combine armonios cu nuanta pielii tale, acesta este „secretul” profesionistilor .

Pentru o piele deschisa, alba- nuantele de piersica, roz, corai si chiar unele nuante nude sunt cele mai potrivite. Rujul rosu pentru pielea alba trebuie sa fie unul mai intens sau in tonuri de portocaliu. Nuantele de brun, mov sau burgund contrasteaza puternic cu tenul alb oferind o mina palida, bolnavicioasa.

Daca ai un ten masliniu poti purta rujuri in nuante de pruna, ciocolata, roz, corai, oranj inchis sau culori pastel. De evitat portocaliul deschis, rosul si rosul puternic!

rujuri

CITESTE SI: 5 pensule pentru un machiaj reusit
Pentru o piele de culoare medie foloseste rujuri in tonuri de caramel , cafea, pruna, in general cele cu subtonuri de maron pentru a o pune in evidenta . De evitat sunt rujurile in culori neutre!

Atentie la rujurile nude! Indiferent ca optezi pentru un machiaj de seara sau unul de zi, rujul nude trebuie sa fie in echilibru cu restul machiajului dar si cu tonul pielii tale.

Pentru o piele alba, pala sunt de evitat pe cat posibil nuantele deschise de ruj deoarece vei parea „stearsa”. Pentru acest tip de piele nuantele naturale de roz, piersica sau caisa sunt cele indicate.

Pentru o piele aurie, bronzata, nuantele calde sunt cele agreate- caramel, ciocolata cu lapte, evita insa rujul bej cu tenta de gri. Daca ai piele maslinie esti favorizata in alegerea rujurilor nude. Poti purta ruj bej fara frica de a da gres!

Intrazneste!! Vara aceasta poarta rujuri puternice , potrivite tenului tau si nu vei trece neobservata!

Cristina Calara este jurnalist huff.ro de la începutul redacției. Din 2016, aceasta este specializată în secțiunile media, tv, vedete și stil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top