Connect with us
Cum alegi o agenție online de pariuri?

Știri

Cum alegi o agenție online de pariuri?

Când vine vorba de a alege o agenție online de pariuri, fiecare utilizator are anumite criterii după care se ghidează. Fie că vizează cotele, promoțiile sau ce bonus primesc la înregistrare, unii pariori sunt foarte atenți la alegerea unei agenții bune pentru a se distra. În rândurile de mai jos, vom atinge câteva aspecte de care poți ține cont atunci când alegi să îți creezi un cont pe Betfair.ro sau la o altă agenție de pariuri online.

Criterii pentru a alege o agenție online de pariuri

  1. Bonus de înregistrare

Prima dată când accesezi site-ul unei agenții, bonusul de înregistrare este primul criteriu care îți sare în ochi. Aproape fiecare casă de pariuri îți va oferi un anumit bonus de care să te bucuri sau să îl multiplici. Totuși, există și site-uri unde acest bonus este practic inexistent. 

      2. Cote

Un alt criteriu după care utilizatorii își aleg o agenție online de pariuri este reprezentat de cotele oferite. Fiecare agenție va avea afișate anumite cote, dar în general, ele depind de profitul pe care l-au obținut într-un anumit interval de timp. Dacă ești la început de drum în acest domeniu, o diferență de 0.5 între cote probabil nu va reprezenta mult pentru tine, dar un specialist îți poate spune că acel 0.5 poate face o diferență de sute sau mii de lei în contul tău. De aceea, atunci când îți alegi o casă de pariuri fii foarte atent la ce cote are afișate astfel încât la final să ieși în avantaj. 

   3. Oferta

Acum că am trecut peste cote și bonusul de înregistrare, hai să vorbim despre oferta de pariere. Dacă nu știi ce înseamnă această ofertă de pariere, gândește-te că reprezintă numărul de sporturi, competiții sau numărul de opțiuni pe care îl poți pune pe un singur bilet. Este esențial ca agenția la care dorești să pariezi să aibă o gamă largă de opțiuni ca să ai de unde alege cea mai potrivită opțiune pentru tine. Poate pe lângă fotbal ești pasionat și de tenis sau biliard, iar agenția respectivă nu deține așa ceva. Ar fi bine să cauți acea agenție care îți oferă toate sporturile dorite. 

        4. Live transmission

În cazul în care nu îți place să urmărești meciurile la care pariezi live, transmisiunile sportive ți-ar mai ușura munca. Aproape orice agenție de pariuri deține o secțiune live, unde îți oferă șansa de a pune un pariu, iar la maxim 30 de minute poți să și afli dacă ai câștigat sau nu. 

        5.Mobile friendly

Telefonul mobil este acel gadget de care nu te poți despărți, iar dacă ai o conexiune bună la internet, indiferent de locul în care te afli, folosind o aplicație de mobil poți beneficia de toate pariurile la doar câteva atingeri. Este important ca agenția de pariuri să fie optimizată pentru accesul de pe mobil.

       6. Metoda de plată

Atunci când alegi o agenție online de pariuri cel mai probabil ești foarte atent la metoda de plată. Tehnologia a avansat destul de mult în zilele noastre astfel încât, toate casele de pariuri îți oferă o varietate de metode prin care poți plăti. Dacă ești obișnuit cu plata electronică, ar trebui să știi că majoritatea agențiilor folosesc Skrill și NETeller. Cel mai indicat este să îți faci un cont pe site-ul respectiv și să verifici dacă sunt disponibile metodele de plată preferate.

Alegerea celei mai potrivite agenții de pariuri pentru tine devine facilă odată ce știi ce trebuie să urmărești și ce oferă majoritatea agențiilor. Totuși, cel mai important lucru este să pariezi responsabil, doar la operatori licențiați și doar dacă ai peste 18 ani. 

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top