Connect with us
Numele autorului atacului de la Munchen este Ali David Sonboly. Tanarul ar fi avut probleme psihice si ar fi urmat un tratament

Știri

Cum arata autorul atacului de la Munchen FOTO

Potrivit unor informatii aparute in presa germana, autorul atacului de la Munchen de vineri seara este Ali David Sonboly. Tanarul avea 18 ani si dubla cetatenie, germana si iraniana.

Fiu al unui sofer de taxi din Munchen, adolescentul a pornit un adevarat macel pe strazile orasului, folosind un pistol cu calibrul de 9mm. Potrivit anchetatorilor, tanarul avea probleme psihice, suferea de o forma de depresie si era obsedat de atacuri in masa. El ar fi primit si tratament specializat pentru tulburarile sale de comportament.

Citeste si: Dezvaluiri despre atacatorul din Munchen. Ce spun procurorii

Citeste si: Atentat terorist in Munchen: 10 morti. Cine este autorul atacului armat

Tanarul a fost descris de vecini ca fiind singuratic si tacut, chiar foarte timid. In rucsacul atacatorului, anchetatorii au descoperit o carte intituala „Amok in cap: De ce ucid elevii”, iar la locuinta acestuia au fost descoperite mai multe jocuri video violente.

Ali David Sonboly

Nu este exclus ca tanarul sa fi fost victima unor tratamente abuzive la scoala care l-au impins sa faca acest gest, mai ales ca o inregistrare video facuta inainte de atac il arata strigand ca a fost agresat timp de sapte ani. Ali David Sonboly si-a planificat atacul dinainte, folosindu-se de un anunt fals pe Facebook prin care locuitorii erau ademeniti la restaurantul MCDonalds unde a inceput incidentul, sub promisiunea ca vor primi mancare gratuita.

Zece oameni, inclusiv atacatorul, au murit ca urmare a incidentelor armate din Munchen.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top