Categorii Știri

Cum arata burta Alinei Puscas in 6 luni de sarcina

Au trecut cateva saptamani de cand s-a aflat ca Alina Puscas este insarcinata, iar bruneta nu mai poate acum sa isi ascunda burta.

Prezentatoarea initial a incercat sa se ascunda dupa deget, dar acum da cartile pe fata.Alina Puscas se pregateste sa devina mamica. Prezentatoare este mai fericita ca niciodata si a publicat astazi pe contul ei de Instagram o imagine in care le arata fanilor cat de mult i-a crescut burtica.

CITESTE SI: O VEDETA INSARCINATA A FOST IMPLICATA INTR-UN ACCIDENT DE MASINA

sursa foto: cancan.ro

In urma cu cateva saptamani vedeta declara: ,,Sunt chiar in 5 luni. E foarte bine. E putin rau cu partea de oboseala. Noi am inceput azi dimineata la 10 si s-a terminat toata tarasenia la 11 jumatate noaptea. E greu chiar si pentru o persoana care nu este insarcinata. Teoretic puteam sa aflu deja dar nu a vrut sa se arate, a stat cu spatele. Imi doresc un baietel intr-adevar. Daca e fetita nu mai conteaza. Mi-am dorit un copil in primul rand”.

Asa se face ca Alina a declarat ca este cea mai fericita oerioada a vietii ei si ca abia asteapta sa devina mama. Cu toate acestea, insa, a refuzat sa vorbeasca despre tatal bebelusului din pantece.

,,Da, am iesit dintr-o casnicie si chiar nu e o tragedie. Iata ca mi-a iesit si o rima. Suntem doi fosti soti, civilizati, care atunci cand se iveste ocazia se intreaba de sanatate, dar care nu sunt confidenti. Mi s-a si intamplat sa ma indragostesc din nou. Mai multe insa nu o sa va dezvalui.”, a marturisit Alina Puscas pentru Ziarul Ring.

 

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More