Connect with us
Fetita Adrianei Iliescu, cea care a detinut recordul pentru cea mai batrana mama din lume, a implinit, de curand, 11 ani.

Știri

Cum arata fetita Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu devenea, astfel, cea mai batrana mama din lume, record pe care l-a detinut pana pe 29 decembrie 2006, cand a fost detronata de Maria del Carmen Bousada din Spania, care a dat nastere la varsta de 66 ani si 358 zile.

Femeia a trecut printr-un proces de fertilizare in vitro, iar sarcina ei a facut inconjurul lumii. S-au iscat atunci o serie de controverse de natura etica, legate de aplicarea tratamentului de fertilizare dupa o anumita varsta.

Vezi si: Cum arata Geta si Ionica din „Liceenii”, la 30 de ani de la premiera filmului!

Dupa ce a fost fertilizata, Adriana Iliescu a ramas insarcinata cu tripleti. Dupa trei saptamani, unul dintre embrioni si-a incetat dezvoltarea si a murit. Dupa alte 33 de saptamani de sarcina, in urma unor complicatii, un al doilea fat a murit. Decesul acestuia a provocat nasterea prematura a fetitei Adrianei Iliescu, Eliza Maria Bogdana.

eliza iliescu

Eliza Iliescu, fetita Adrianei Iliescu a implinit 11 ani

fetita adrianei iliescu

eliza si adriana

De atunci, s-au scurs 11 ani, iar fetita a devenit o eleva constiincioasa. Ea a dezvaluit, la o emisiune televizata, ca isi doreste sa ajunga profesoara de limba si literatura romana.

foto: Facebook; captura Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top