Categorii Știri

Cum arata Mirabela Gradinaru, iubita lui Nicusor Dan FOTO

Desi a pierdut fotoliul de primar al Municipiului Bucuresti in favoarea Gabrielei Firea, Nicusor Dan si USB, formatiunea sa politica, s-au descurcat onorabil la alegerile din Capitala, reusind sa devanseze PNL si sa se plaseze in spatele PSD-ului.

Nicusor Dan este matematician si este unul dintre cei mai cunoscuti activisti civici din Bucuresti, fiind si fondatorul asociatiei Salvati Bucurestiul. In plan personal, el are o relatie de cativa ani cu Mirabela Gradinaru, cea care este manager la o mare companie auto. Cei doi locuiesc cu chirie intr-un apartament din cartierul Gorjului, iar de curand au devenit parinti.

Mirabela Gradinaru a adus pe lume o fetita, chiar in saptamana de dinainte de alegerile locale. „Traiesc cea mai fericită zi din viata. Am devenit tatal unei fetite minunate si sanatoase. Multumesc, Mirabela, pentru bucuria uriasa pe care mi-ai facut-o”, anunta Nicusor Dan pe Facebook.

Duminica, Nicusor Dan si-a facut aparitia la vot insotit de iubita sa.

Vezi si: REZULTATE BEC BUCURESTI ALEGERI 2016 FINALE primaria generala + sectoare

Iubita lui Nicusor Dan

La alegerile locale din 2016, Dan s-a clasat pe locul 2, obtinand in jur de 30% din voturi. Primaria Generala a Bucurestiului a fost adjudecata de social-democrata Gabriela Firea, cu un preocentaj de aproape 43%. La Consilul General al Municipiului Bucuresti, PSD a obtinut 40.8% din voturi, urmat de USB cu 24.6%.

 

Acest articol a fost actualizat la: 2016-06-08T14:24:17+03:00 14:24

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More