Connect with us

Știri

Cum făcea amor Suleyman Magnificul! Detalii uluitoare din viața intimă

Femeile din haremul sultanului proveneau de multe ori din culturi diferite iar multe dintre ele erau virgine la momentul intrării în harem.

Pentru că secretele amoroase ale haremurilor au fost bine păstrate de-a lungul timpului, nu se poate vorbi despre tehnici exacte pentru satisfacerea bărbatului.

Cu toate acestea, se speculează că majoritate sultanilor erau adepţi ai orgiilor şi îşi doreau să fie satisfăcuţi de mai multe femei simultan.

Erau cât se poate de apreciate femeile care cunoşteau câteva secrete amoroase ale culturii orientale

Astfel, actul în sine era menit să producă plăcere în primul rând bărbatului. În momentele în care femeia era obligată să-i ofere plăcere acestuia, începea prin a-l excita cu săruturi în zone cheie ale corpului.

Femeile din harem ştiau că sărutul lobului urechii, al sfârcurilor şi al pieptului bărbatului pot să-l relaxeze şi să îi producă plăcere nemărginită.

Cuvântul HAREM vine de la cuvântul arab HARAM, care înseamnă DE NEATINS sau INTERZIS. Tocmai de aceea cadânele care făceau parte din haremul sultanelor erau văzute sacre, inabordabile, de toţi ceilalţi, existenţa lor fiind exclusiv dedicate sultanului.

Citește și Semnificația tuturor orelor fixe! Ce înseamnă când te uiți la ceas și este fix

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top