Connect with us
Sotii ceausescu

Știri

Cum făceau amor soții Ceaușescu! Care era cea mai ascunsă obsesie a Elenei

Viața amoroasă a soților Ceaușescu a stârnit curiozitatea foarte multor români, iar de-a lungul timpului au apărut tot felul de mărturii cu privire la excentricitățile cuplului prezidențial din perioada comunistă.

Nicolae și Elena au început să formeze un cuplu de la sfârșitul anilor 30/ începutul anilor 40. Între 1940 și 1942, Ceaușescu a fost întemnițat la Jilava. Dosarele de cadre ale PCR evidențiază că viitorul dictator era logodit cu Lenuța Petrescu (numele de fată al doamnei Ceaușescu), o tovarășă implicată în „munca de partid” şi în egală măsură îndrăgostită de tânărul bărbat care se jertfea pentru cauza comunistă, relatează revista Historia.

În perioada în care a fost întemnițat, Elena i-a făcut mai multe vizite matrimoniale lui Nicolae, cu acordul gardianului, care, cel mai probabil, a fost mituit.

Problema e că vizitele „fierbinţi” se făceau fără acordul Partidului. Iar Partidul a aflat în cele din urmă şi i-a sancţionat. Într-o notă din 1949 (când era proclamată deja Republica Populară), Elena Ceauşescu recunoaşte: „Mi s-a dat un avertisment pentru că am încălcat regula conspiraţiei. Am mers la închisoare fără să cer voie şi am intrat într-o casă conspirativă”.

Totodată, au mai apărut informații conform cărora Elena ar fi avut mai mulți amanți, printre care și Eftimie Iliescu, ilegalist comunist şi unchiul lui Ion Iliescu sau Ioan Ursu, care era coordonator al programului nuclear al României, membru PCR şi ministru în guvernele comuniste.

Mai mult decât atât, general Pacepa susține că Lenuța devenise obsedată de viața sexuală a altora și comanda agenţilor să pună microfoane în camerele nomenclaturiștilor, după care asculta, mulţumită, casetele.

Obsesia Elenei Ceauşescu nu se oprea aici. Îi plăcea să ştie cum fac sex şi copiii ei şi o interesa să afle detalii cât mai picante despre viaţa lor intimă, scrie Adevărul.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu femeia pe care Elena Ceaușescu o ura profund. Ce a ajuns să facă acum FOTO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top