Connect with us
Cum faci o camera mica sa para mai spatioasa

Știri

Cum faci o camera mica sa para mai spatioasa

Cu cateva trucuri simple poti face o camera mica sa para mult mai spatioasa!

Daca locuiesti intr-un apartament mic si nu ai foarte mult spatiu nu trebuie sa te ingrijorezi. Cu cateva sfaturi primite de la noi vei reusi sa transformi complet atmosfera. Trebuie doar sa faci mici modificari care te vor ajuta sa ai o locuinta mai aerisita, mai frumoasa.

Te sfatuim sa alegi culori calde si foarte deschise pentru amenajare. Daca iti place albul nu ezista sa il utilizezi chiar si pentru mobila. Vopseste peretii in alb sau crem pentru a da impresia de mai mult spatiu. Nuantele inchise nu fac decat sa il diminueze considerabil si, in plus, aduc un aer trist in incapere. Opteaza pentru cateva culori puternice in anumite punct cheie. Spre exemplu, o lampa galbena sau o patura rosie vor da viata camerei.

UITE CUM ITI POTI TRANSFORMA BUCATARIA CU COSTURI REDUSE!

Evita candelabrele si lustrele de dimensiuni mari. Poti alege o aplica eleganta sau poti opta pentru lampadare. Cert este ca trebuie sa ocolesti cu orice pret lustrele daca ai o camera nu foarte mare. Nu iti fa probleme, acestea pot lipsi chiar si din sufragerie. Exista numeroase variante mult mai practice in magazinele cu decoratiuni.

Un covor mare, care sa cuprinda aproape toata podeaua, este mult mai binevenit decat mici carpete care aglomereaza locul si dau impresia de haos. Alege o singura culoare sau maixm doua si evita imprimeurile incarcate. Desi sunt frumoase acestea pot diminua spatiul si tu nu iti doresti acest lucru, nu-i asa?

In opinia noastra este mai bine sa nu iti aglomerezi camera cu diverse obiecte de decor. O simpla vaza pentru flori si cateva rame sunt suficiente. Daca spatiul este redus, cel mai indicat este ca el sa fie cat mai aerisit. Pastreaza doar obiectele necesare si renunta la micile tavite, suporturi de lumanari, flori artificiale, ceasuri, bibelouri si alte lucruri inutile.

Sursa foto: home-designing.com

Continue Reading

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Cristina Lazarut

    2016-07-21T12:17:23+03:00 at 12:17

    da… sunt de acord pana la un anumit punct… de exemplu inainte sa ma mut in Cosmopolis, stateam intr-o garsoniera inchirata, mica se intelege de la sine.. oricate artificii de amenajat ai face tot se vede ca nu e spatiu si se aduna lucruri… care aveam impresia, va jur, ca o sa cada din moment in moment pe mine..ma simteam asfixiata…am pus oglinzi sa dau impresie de spatiu mai mare, am vopsit camera cu alb.. degeaba.. acum e altceva, e spatiu, parca se mai poate respira,..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top