Connect with us
Cum poți recupera banii dacă zborul tău a fost anulat, procedura

Știri

Cum poți recupera banii dacă zborul tău a fost anulat, procedura

Autoritățile Române au interzis de astăzi și anulat zborurile spre Italia. Toți pasagerii își pot recupera banii dați pe biletele de la toate companiile care opereaza zboruri spre această țară. Atenție, măsura de a fi reprogramat este optională nu obligatorie. Atenție, zborurile sunt anulate deocamdată până pe 31 martie, dar este posibil ca această perioadă să fie prelungită. Nu vă deplasați la aeroport, urmați procedura de mai jos.

Cum poți recupera bani pe biletul de avion anulat?

Lista zborurilor anulate din București, Timișoara, Cluj, Iași - LIVE UPDATE

Lista zborurilor anulate din București, Timișoara, Cluj, Iași – LIVE UPDATE

Orice pasager are dreptul conform legislației europene să primească banii înapoi dacă zborurile lor au fost anulate, procedura este simplă.

În primul rând trebuie să luați legătura cu compania Aeriană care va anulat zborul și să solicitați rambursarea banilor dați pe bilet.

Wizz Air practică rambursarea în contul de client, dar conform legii este obligat să vă dea banii înapoi pe card dacă nu doriți acest lucru. Wizz Air opereaza zboruri spre Treviso, Bergamo, Milano și Torino. Aeroporturile pe care opereaza sunt: București Otopeni, Timișoara, Cluj, Iași și Craiova. Modificarile de zbor pot fi făcute gratuit și din contul de  client dacă nu sunt mai puțin de 24 de ore până la zbor.

Tarom a anunțat că toți pasagerii care zboară spre Roma și a zborurile anulate vor primi banii înapoi sau pot opta gratuit pentru reporgramarea călătoriei după ce interdicția este ridicată.

Blue air a anunțat că va rambursa gratuit prețul biletelor pentru zborurile anulate. Sunt două modalitați fie apelați numărul de Call Center, fie faceți acest lucru din contul de client.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top