Connect with us

Știri

Cum purtam imprimeurile florale

Cum purtam imprimeurile florale. Iubesc perioada calduroasa a anului pentru ca atunci se potrivesc cel mai bine imprimeurile florale. Fie ca sunt rochii, fuste, pantaloni, bluze sau jachete, aceste imprimeuri aduc veselie nu doar pentru tine dar si pentru cine te priveste. Si stim foarte bine, ne place sa fim privite si admirate 🙂

Va voi prezenta cateva piese vestimentare cu imprimeuri florale care se pot purta in diferite ocazii si pe care le gasiti la preturi foarte accesibile. Combinate corect si accesorizate pe masura, va vor oferi un look demn de orice prezentare de moda!

TE POATE INTERESA SI: Moda ochelari de soare primavara-vara 2016

Doua idei pentru a combina pantalonii cu imprimeuri florale. Cu oricare din combinatiile din imagine veti fi cool.

imprimeuri florale

Cum purtam imprimeurile florale. Puteti asorta imprimeurile cu o culoare uni, eu va recomand pentru perioada calduroasa sa puneti si o pata de culoare in vestimentatie sau accesorii.

imprimeuri florale1

Intrucat si denimul este in tendinte anul acesta, va propun sa combinati imprimeurile florale cu denimul. Rezulta un look casual!

TE POATE INTERESA SI: Tendinte moda 2016. 12 combinatii de culori pentru garderoba de primavara

imprimeuri florale2

Sa nu uitam de fuste si rochii, orice imprimeu floral arata spectaculos pe aceste piese vestimentare, pentru ca dimensiunile acestora permit creatorilor „sa se joace” cu florile si culorile acestora, pornind de la cele mai simple pana la combinatii diverse de culori, tipuri de flori sau dimensiuni.

imprimeuri florale 4

In orice combinatie care vi se potriveste, indrazniti sa purtati imprimeuri florale! Veti vedea capete care se intorc sa va admire 🙂

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top