Connect with us
Cum să alegi canapeaua și masa de cafea perfecte pentru un living armonios

Știri

Cum să alegi canapeaua și masa de cafea perfecte pentru un living armonios

Cum să alegi canapeaua și masa de cafea perfecte pentru un living armonios

Când intri într-o încăpere, prima piesă de mobilier care îți atrage privirea este, fără îndoială, canapeaua. Ea este centrul gravitațional al livingului, locul unde obișnuiești să te relaxezi, stai de vorbă cu prietenii sau îți petreci serile liniștite cu o carte bună. Alegerea canapelei perfecte nu este doar o chestiune de stil, ci și de confort.

Dimensiunea și forma – cum să alegi canapeaua în funcție de spațiu

Primul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este dimensiunea și forma livingului tău. Într-un living generos, poate fi inclusă o canapea colțar, care va aduce un aer cosmopolit. Canapelele BePureHome sunt realizate din materiale de calitate superioară și au designuri deosebite, de aceea și își lasă puternic amprenta asupra spațiului.

Într-un living mai mic, poate fi inclusă canapea cu două sau trei locuri, iar brandul Richmond Interiors de la The Home oferă canapele ce combină stilul clasic cu accentele contemporane. Alege un model clasic, din catifea moale și luxuriantă, pentru a crea un interior atemporal sau un model dominat de linii drepte și tapițerie din stofă rezistentă, pentru a obține un decor modern

Materialele – mixul perfect între confort și durabilitatea

Materialul din care este realizată canapeaua este un detaliu important nu doar pentru aspectul vizual, dar și pentru confortul personal pe termen lung. Modele diverse de canapele rezistente, ușor de întreținut sunt disponibile în colecțiile brandului Besolux.  

Masa de cafea piesa care completează armonia

După ce ai ales canapeaua perfectă, următorul pas este să alegi masa de cafea care să completeze  decorul livingului. Masa de cafea nu este doar decorativă, ci este piesa de rezistență care îmbină perfect și detaliile practice.

Cum să o integrezi perfect în decor o masa de cafea

La fel ca în cazul canapelei, dimensiunea și forma mesei de cafea trebuie să se potrivească spațiului. Dacă ai o canapea mare, poți include în amenajare o masă de cafea mai mare cu formă ovală, din colecția Richmond Interiors, care va impresiona prin designul sofisticat și detalii fine.

Pentru un living mic, o masă de cafea compactă, realizată din materiale reciclate sau metal va fii soluția ideală. Include piese versatile ce sunt realizate din materiale naturale eco friendly, aceste variante aduc un plus de căldură și autenticitate în decorul tău.

Durabilitate și stil într-un singur obiect

Dacă îți dorești o masă care să reziste în timp, poți alege modelele din reciclat, din metal sau sticlă groasă. Aceste corpuri de mobilier sunt nu doar durabile, ele sunt și soluții elegante ce adăugând un plus de stil oricărui living.

Pentru a completa livingul așa cum dorești, gândește-te la nevoi, la spațiul de care dispui și la atmosfera pe care vrei să o creezi. Având în minte aceste elemente și vei reuși să faci alegerile perfecte pentru un decor de vis.

Continue Reading
You may also like...

More in Știri

To Top