Connect with us
Cum sa alegi nuanta de ruj care te avantajeaza

Știri

Cum sa alegi nuanta de ruj care te avantajeaza

Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa alegi nuanta de ruj care te avantajeaza cel mai mult!

Cu atat de multe variante, poate fi extrem de dificil sa alegi un ruj care sa ti se potriveasca. Din fericire noi iti vom oferi cateva sfaturi in aceasta privinta. In primul rand este important sa stii ca ai nevoie de cel putin doua-trei nuante de ruj, pe care sa le potrivesti cu tinutele si locatiile in care mergi.

Daca ai pielea inchisa la culoare ti se potrivesc nuantele inchise de rosu. Vei arata perfect cu orice astfel de ruj, in orice moment al zilei. Desigur, diminetile la birou nu ar trebui sa te prinda cu o culoare foarte stridenta pe buze. Si nuantele calde de nude te avantajeaza mult. Evita nuantele de portocaliu sub orice forma.

Lipstick2

ACESTEA SUNT TENDINTELE PRIMAVERII IN MACHIAJ. CE PARERE AI?

Ai o piele deschisa la culoare? Atunci ar trebui sa cauti culori mai deschise, mai pale, pentru ca nuanta buzelor sa nu fie intr-un contrast foarte mare cu cea a pielii. Alege rujuri roz si nude si vei arata senzational oricand, oriunde. Evita rosul si maroul cu orice pret.

hqdefault

Persoanele care au un ton mediu al pielii sunt cele mai avantajate. Acestea pot utiliza o paleta mai larga de culori, de la rosu pana la roz, nude si chiar portocaliu. Totusi, este ideal sa incerci mai intai rujul inainte de a-l cumpara. Asigura-te ca ti se potriveste! Nu uita ca odata ce se lasa seara poti purta culori puternice, care nu merg de obicei in timpul zilei. Nu le evita si cumpara-ti macar un astfel de produs.

img_0132

Sursa foto: thoushaltnotcovet.net

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top