Connect with us

Știri

Cum sa cureti rapid incaltamintea din piele intoarsa

Pantofii tai preferati din piele intoarsa arata neingrijiti, insa nu vrei sa renunti la ei? Iata cum poti sa ii cureti rapid si eficient!

Pielea intoarsa este un material foarte pretentios care poate fi greu de curatat. Cu toate acestea, incaltamintea din piele intoarsa este extrem de comoda si versatila, din acest motiv fiind foarte apreciata de femei si nu numai. Daca pana acum ti-a fost greu sa iti cureti pantofii confectionati din acest material, noi iti aratam solutia ideala! Este mai usor decat pare, iar rezultatul este pe masura asteptarilor.

Iata de ce ai nevoie:

– o periuta de dinti noua, cu perii moi
– o sticla din plastic goala
– sapun lichid sau sampon pentru bebelusi
– un spray pentru ingrijirea pantofilor din piele intoarsa

Cum trebuie sa procedezi:

Mai intai scoate sireturile de la pantofi. Pune putin sapun in sticla de plastic si apoi umple-o cu apa. Introdu sireturile in sticla si lasa-le sa se inmoaie.

Intr-un recipient mic fa un amestec din sapun si apa cu care vei indeparta murdaria. Cu ajutorul periutei de dinti curata progresiv si cu rabdare. Insista asupra petelor dificile si apoi clateste tot cu ajutorul periutei de dinti. La final puvlerizeaza solutia speciala pentru pantofi si lasa-i sa se usuce.

Clateste sireturile si pune-le la loc dupa ce s-au uscat.

Sursa foto: shutterstock

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top