Connect with us
Cum sa iti transformi bucataria cu costuri reduse

Știri

Cum sa iti transformi bucataria cu costuri reduse

Te-ai saturat de bucataria ta? Acum o poti transforma fara sa cheltui nimic!

Bucataria ta este monotona si tu te-ai plictisit groaznic de ea? Este foarte usor sa o transformi intr-un spatiu mult mai placut cu doar cateva trucuri inteligente. Chiar si atunci cand nu ai un buget bine stabilit poti face cateva modificari care vor oferi un alt aer celei mai importante camere din casa. Totul tine de organizare si imaginatie.

1. Arunca obiectele care nu iti sunt necesare si curata blatul de bucatarie. De foarte multe ori tinem in bucatarie o multime de lucruri care nu ne ajuta cu nimic, dar pe care nu ne induram sa le aruncam. Incearca sa scapi acum de toate borcanele, recipientele si materialele care nu iti sunt de folos. Eliberand spatiul vei crea o atmosfera diferita, mai placuta.

5 LOCURI DIN CASA PE CARE UITI SA LE CURETI

2. Organizeaza spatiul mai bine. O bucatarie bine organizata va arata intotdeauna mai curata. Asigura-te ca pui toate ingredientele in recipient potrivite, pe care le asezi cu grija pe rafturi. Aseaza vasele de sticla separat de cele de metal, si cele de ceramica separat de cele ce plastic, pentru o armonie.

3. Profita de orice spatiu, indiferent de cat de mic este. Bucura-te de fiecare coltisor si incearca sa il utilizezi cat mai eficient. Alege rafturi deschise pentru o imagine mai moderna a bucatariei. Daca le umpli cu vase si prosoape colorate atmosfera va fi mult mai vesela.

4. Schimba perdelele! Acestea nu te vor costa mult, insa vor aduce o schimbare majora! Alege culori calde si frumoase. Poti monta cateva ghivece cu flori pe pervaz, daca spatiul iti permite.

5. Daca ai un buget mai maricel, poti opta pentru o insula in mijlocul bucatariei. Aceasta este o metoda inteligenta de a profita de spatiu si te va ajuta sa te misti si sa te organizezi mai bine atunci cand gatesti. Exista variante ideal chiar si pentru spatiile restranse.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top