Connect with us
Cum sa iti usuci tenul in mod corect

Știri

Cum sa iti usuci tenul in mod corect

Iata cativa pasi importanti care te vor ajuta sa iti usuci tenul in mod corect!

Pielea fetei este foarte sensibila si de aceea necesita o ingrijire speciala si foarte mare atentie. Deseori ne grabim si avem tendinta de a neglija aceasta parte importanta a corpului nostru, insa odata cu trecerea timpului aceasta neglijenta se va observa tot mai mult. Daca iti doresti ca tneul tau sa arate mereu impecabil, ai nevoie de un ritual strict in fiecare dimineata si seara. Exista un mod corect de a-ti curata tenul, dar si unul de a-l usca dupa dus sau de fiecare data dupa ce te speli.

Pielea fetei este extrem de delicata, asa ca orice textura care vine in contact cu ea trebuie sa fie la fel de fina. Tine cont de acest lucru data viitoare cand te stergi in graba cu un prosop aspru. La fel cum trebuie sa folosesti degetul inelar pentru a intinde crema de fata in mod corect, tot asa trebuie sa utilizezi un prosop foarte fin si extrem de curat ca sa te usuci.

ACESTE ULEIURI TREBUIE SA FACA PARTE DIN RITUALUL TAU DE FRUMUSETE!

Ideal este sa lasi pielea sa absoarba apa si sa se usuce singura, insa daca te grabesti poti utiliza un prosop special pentru fata, pe care nu l-ai utilizat in prealabil pe corp.Tamponeaza usor tenul si nu freca pielea sub nicio forma! Astfel eviti iritatiile, pastrezi hidratarea si previi aparitia ridurilor si a petelor. Pielea foarte sensibila poate reactiona urat daca materialul cu care vine in contact este aspru.

Utilizarea aceluiasi prosop pe care il folosesti pentru corp raspandeste bacteriile si poate cauza eruptii. Tine cont de faptul ca tenul este mult mai sensibil decat pielea de pe restul corpului, asa ca are nevoie de atentie maxima. Este recomandat sa folosesti un prosop nou in fiecare zi si sa aplici produsele de ingrijire a fetei imediat dupa ce te-ai uscat, cand porii sunt inca deschisi. Astfel acestea vor patrunde bine in cele mai adanci straturi ale pielii.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top