Connect with us
Celulita este o problema suparatoare pentru multe femei. Noi iti aratam cum sa scapi de celulita in mod natural, cu piper si zat de cafea.

Știri

Cum sa scapi de celulita cu zat de cafea si piper

Celulita, cunoscuta si ca adipoza edematoasa, este grasimea care pluteste liber chiar sub piele si ii da un aspect similar cojilor de portocala.

Este o problema comuna pentru femeile adulte si adolescente si se depune, de obicei, pe solduri, coapse, fese si abdomen.

Celulita este produsa de conditia genetica, o dieta nepotrivita si un stil de viata nesanatos. Desi nu este o problema medicala serioasa, poate sa afecteze increderea in sine, prin faptul ca da un aspect inestetic corpului. Daca vrei sa scapi de celulita intr-un mod simplu si natural, ti-am pregatit doua remedii.

Cum sa scapi de celulita cu piper rosu

Piperul rosu arde grasimile, stimuleaza circulatia sangelui, ajuta metabolismul si curata corpul de toxine. Poti scapa de celulita cu ajutorul piperului rosu in doua moduri:

  1. Fierbe o cana de apa si adauga in ea 2 lingurite de piper rosu, o lingurita de ghimbir macinat si inca una de suc de lamaie. Bea acest ceai de trei ori pe zi, timp de una sau doua luni, pentru a reduce celulita.
  2. Intr-un castron, amesteca o lingurita de piper rosu, o jumatate de cana de zat de cafea si un sfert de cana de ulei de masline. Aplica amestecul rezultat in zonele in care celulita este vizibila. Lasa-l sa actioneze timp de zece minute, dupa care fa un dus. Repeta acest proces de trei ori pe saptamana.

Citeste si:Iata care sunt diferentele intre piperul alb si cel negru

Citeste si:Cum sa iti revitalizezi metabolismul pentru o silueta de invidiat!

Cum sa scapi de celulita cu zat de cafea

Zatul de cafea exfoliaza pielea, indeparteaza celulele moarte si stimuleaza cresterea de noi celule. Cafeina stimuleaza, totodata, circulatia sangvina si cea limfatica.

Poti sa scapi de celulita cu zat de cafea in doua moduri:

1.Topeste 3 linguri de ulei de nuca de cocos. Adauga o jumatate de ceasca de zat de cafea si trei linguri de zahar. Maseaza zonele cu celulita cu pasta rezultata pentru cateva minute, apoi las-o sa actioneze timp de trei minute. La final, spala-te cu apa. Repeta acest procedeu de trei ori pe saptamana

2. Amesteca o jumatate de ceasca de zat cu ulei de masline extravirgin. Incalzeste compozitia la microunde pentru 20-30 de secunde. Maseaza-te cu amestecul obtinut in zonele in care ai celulita. Acopera cu o folie de plastic si lasa o ora sa actioneze. Procesul poate fi repetat de doua ori pe saptamana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top