Connect with us
Cum sa te speli pe fata, fara sa ramai cu pielea uscata

Știri

Cum sa te speli pe fata, fara sa ramai cu pielea uscata

Uite cum trebuie sa te speli pe fata, fara sa ai pielea uscata!

Pielea uscata este probabil cel mai mare cosmar al unei femei. Nimic nu poate fi mai neplacut decat un ten aspru, uscat si iritat din cauza produselor pentru ingrijirea fetei. De aceea este foarte important sa alegi ceea ce se potriveste tipului tau de piele si sa nu cumperi produse doar pentru ca o reclama ti le recomanda.

Situatia devine cu atat mai dificila cu cat pielea ta este mai sensibila. Din pacate, statisiticile confirma faptul ca un procent foarte mare de femei se confrunta cu sensibilitatea pielii. Produsele cat mai naturale sunt potrivite in acest caz. Evita parfumul, colorantii artificiali, alcoolul si conservantii si axeaza-te pe spune de curatare cu o textura usoara. Femeile cu pielea sensibila au mai multe sanse sa ramana cu tenul uscat dupa ce folosesc un produs de curatare a fetei.

CUM SA ITI USUSCI TENUL IN MOD CORECT

Alcoolul este principalul ingredient care usuca pielea aproape instant, asa ca ai face bine sa te feresti de el. Opteaza pentru spume sau creme de curatare pentru ca acestea au texturi potrivite pentru orice tip de piele. Ele trebuie sa contina acid glycolic si ceramide pentru a mentine umezeala in piele si a oferi un aspect hidratat, sanatos. Evita complet sapunul sau produsele care contin sapun.

Foloseste o cantitate mica de produs si nu il lasa in contact cu pielea foarte mult. Clateste-te bine si foloseste o lotiune tonica pentru a revitaliza pielea si a-i oferi un plus de hidratare. Chiar daca ai tenul gras, trebuie sa stii ca uscaciunea pielii nu te va ocoli dupa fiecare spalare. De aceea crema hidratanta nu trebuie sa iti lipseasca. Opteaza pentru o formula usoara, dar car eingrijeste intens. Daca, din contra, deja te lupti cu pielea uscata, ai nevoie de o uleiuri, asa ca alege o formula mai concentrata.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top