Connect with us

Știri

Cum sa-ti amenajezi gradina de vis cu gazon sintetic

Cum sa-ti amenajezi gradina de vis cu gazon sintetic

Gradina este deseori lasata ultima in planurile de amenajare ale casei. O gradina bine amenajata poate transforma complet aspectul unei case, oferind un spatiu de relaxare si recreere pentru toata familia. In ultimii ani, gazonul sintetic a devenit o alegere populara pentru multi proprietari datorita avantajelor sale multiple, inclusiv intretinerea redusa si aspectul estetic.

Gradina – spatiu de relaxare

 

De cate ori nu te-ai gandit sa incepi sa-ti pui gradina la punct. Poate dezvolti un spatiu pentru agricultura, poate dezvolti un spatiu de joaca pentru copii, poate dezvolti un spatiu pentru tine si familia ta de relaxare. Un teren poate avea toate aceste oportunitati de transformare. Amenajarea gradinii pentru familia ta trebuie sa tina seama de toate nevoile membrilor. Copii vor sa se joace tot timpul pe afara, pe cand sotia isi doreste sa fie curatenie si usor de intretinut ca sa se poata odihni la aer curat.

Cum poti imbina toate nevoiele familiei 

Cand toti ai tai vor lucruri care poate par la poli opusi, Global Sport iti ofera varianta care sa-i aduca la un loc si sa se bucure fiecare de ce isi doreste. Global Sport poate personaliza si adapta proiectul nevoilor si specificatiilor tale. 

Amenajarea gradinii cu gazon sintetic are urmatoarele avantaje:

  • Are o intretinere redusa – nu necesita tundere, udare sau fertilizare, astfel economisesti timp si resurse.
  • Este durabil – gazonul sintetic Global Sport este cu mai multe fire de iarba/m2, fiind mai rezistent si mai estetic decat standardul din piata. De asemenea are si rezistenta la trafic intens. 
  • Este versatil – poate fi instalat in zone dificile, unde iarba naturala nu ar creste bine. In ceea ce priveste montarea, Global Sport este singurul membru din Romania al Consiliului European al Gazonului Sintetic; iti ofera prin aceasta certificare garantia ca gradina ta va fi amenajata la cel mai ridicat grad de profesionalism.
  • Calitatea gazonului – este gazon sintetic premium si vine de la parteneri si colaboratori renumiti (Turcia, Olanda, Belgia), membri ai Consiliului European al Gazonului Sintetic

Toata familia isi gaseste spatiul potrivit in gradina. Copii se joaca si alearga in siguranta, iar tu impreuna cu sotia ta va bucurati de relaxarea de care aveati nevoie. Toate intr-un singur loc!

Cum arata colaboarea cu Global Sport pentru amenajarea gradinii

Primesti inca de la inceput detaliile proiectului, cu timpi clari de executie, pentru a fi in permanenta in control pe proces. Experienta in piata din 2008 si lucrul pe sute

de proiecte, ajuta echipa Global Sport sa reduca riscurile prin anticiparea imediata a situatiilor neprevazute si adaptarea din timp la ele, astfel incat sa nu fie afectati termenii contractuali. 

In acelasi timp, vei beneficia de un manager de proiect dedicat care iti va fi alaturi de-a lungul proiectului si care va mentine fluxul de informatii la zi. Pe langa experienta si expertiza, Global Sport pune accentul pe comunicarea onesta si corecta pentru a se asigura ca ceea ce iti propui se intampla asa cum iti doresti. 

Daca inainte de orice iti doresti sa vezi cum ar putea arata gradina. Ai nevoie de o schita sau model, fara probleme Global Sport iti poate oferi aceasta imagine. Prin colaborarea cu peisagisti si ingineri vei avea o imagine cat mai realista a ideilor pe care le discuti impreuna cu echipa dedicata.

Global Sport se ocupa de tot procesul, de la A-Z pentru ca amenajarea gradinii tale sa se intample conform planului. Beneficiezi de oferte si termene de plata negociabile. 

Gradina de vis nu mai este un vis, ci realitate. Transforma-ti curtea in spatiul de joaca preferat al copiilor! Alege gazonul artificial premium de la Global Sport si bucura-te de momente de relaxare in familie, fara grija intretinerii cu prea mult efort!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top