Cum sa-ti spionezi iubitul sau iubita pe Facebook? Cel mai simplu truc

Curiozitatea este foarte mare, mai ales la inceputul unei relatii. In plus, in secolul mastilor sociale, increderea chiar trebuie verificata. Si cum se poate face asta mai bine decat pe Facebook?, „jurnalul intim” online al multora dintre noi. Astfel, daca vrei sa te convingi ca omul de care te-ai atasat sentimental este cine pretinde ca este, va trebui sa gusti putin din lumea spionajului. Va fi o joaca nevinovata, dar care te poate ajuta sa iti formezi o parere mai buna despre cel care iti este alaturi. Daca vei afla lucruri bune, cu atat mai bine, dar daca vei afla aspecte compromitatoare, vei economisi mult timp pretios.

Daca te-ai decis ca vrei sa stii in permanenta ce se intampla pe contul de Facebook al partenerului, dar fara ca acesta sa simta ca este urmarit, atunci ai la dispozitie un truc foarte simplu. La inceput, ai grija sa prinzi un moment oportun in care sa va adaugati la Close Friends; aici ii adaugi pe cei mai apropiati prieteni si poti posta doar lucruri pe care numai ei le pot vedea; de asemenea, daca esti adaugat/a la Close Friends, vei primi notificari pentru fiecare status pe care persoana respectiva il posteaza.

Citeste si: Afla cine ti-a vazut profilul de Facebook. Cei 3 pasi prin care descoperi spionii

Te crezi in stare sa devii spion? Este mai simplu decat iti imaginezi

Deschide Facebook si intra pe pagina lui/ei. Sus, pe cover, ai butonul „Friends”, unde trebuie sa selectezi optiunea „Close Friends”. Odata ce ai facut asta, va trebui doar sa monitorizezi informatiile care vor veni spre tine. Va fi ca la pescuit, cand se asteapta ca pestele sa muste momeala. Vei fi anuntat/a la fiecare miscare a partenerului tau. Micul spionaj nu se opreste aici. Mai exista o mica schema care te va ajuta sa vezi mai repede informatiile care te intereseaza cu adevarat. Din acelasi meniu poti bifa optiunea „See First”, pentru ca fiecare postare a lui/ei sa apara prima in News Feed. Acest lucru se va intampla indiferent de ora la care a fost facuta respectiva postare.

Vezi comentarii

Acest site foloseste cookies.

Read More