Connect with us
Cum scapi de parul de la subrat in doar 2 minute

Știri

Cum scapi de parul de la subrat in doar 2 minute

Parul de la subrat este inestetic si deranjant, iar daca ai o piele sensibila situatia se complica. Din fericire il poti inlatura in doar doua minute daca apelezi la cateva remedii naturale si foarte eficiente. Daca te numeri printre persoanele pentru care indepartarea parului de la subrat este un adevarat cosmar trebuie sa stii ca exista solutii foarte rapide care te vor face sa uiti de durere si disconfort.

Tratamentele naturiste sunt extrem de eficiente deoarece nu lezeaza pielea in niciun fel si indeparteaza rapid parul nedorit. Ele reprezinta o alternativa grozava daca nu vrei sa apelezi la produsele din comert, care contin foarte multe ingrediente chimice si pot da nastere iritatiilor si petelor. Iata 3 variante ideale pentru tine!

1. Lamaie si zahar. Aceasta combinatie nu numai ca va indeparta parul de la subrat, dar va deschide culoarea pielii si ii va oferi un aspect mult mai placut. Amesteca doua linguri de suc proaspat de lamaie cu o lingura de zahar si formeaza o pasta omogena. Aplic-o in directia cresterii firului de par, las-o cateva minute sa actioneze si indeparteaz-o cu ajutorul unui prosop curat de bumbac pe care l-ai umezit inainte. Repeta procedura de doua ori pe saptamana si intr-un scurt timp parul de la subrat va disparea ca prin minune.

2. Ou si faina de porumb. Amesteca albusul de la un ou cu doua linguri de faina de porumb si formeaza o pasta densa. Mai adauga faina daca este nevoie. Aplica pasta pe pielea curata si las-o sa se usuce. Indeparteaz-o apoi cu grija si clateste-te.

3. Turmeric si lapte. Amesteca doua linguri de lapte cu o cantitate mica de turmeric si aplica amestecul la subrat. Dupa 2-3 minute clateste-te cu apa calduta.

Aceste remedii pot indeparta parul de la subrat in doar doua minute, insa daca firul tau este gros ar trebui sa incerci de mai multe ori. Nu uita ca tratamentele naturiste functioneaza uneori intr-un timp mai indelungat, insa rezultatele sunt mult mai bune!

sursa foto: shutterstock

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top