Connect with us
Cum se circulă pe drumurile naționale

Știri

Cum se circulă pe DN1 și DN7 – Coloană de mașini de 3 kilometri – UPDATE

Cum se circulă pe DN1, DN2, DN13 și celelalte drumuri naționale. Este ultima zi din vacanța de sărbători și foarte mulți români pleacă în drumul spre casă. Oamenii legii s-au mobilizat și acționează suplimentar. Echipajele speciale de pe șosele au și radare, iar unele dintre ele sunt radare de tip pistol.

UPDATE, 15:44 Se circulă îngreunat pe DN7 Pitești – Râmnicu-Vâlcea. În zona Bascov – Valea Ursului s-au format coloane de mașini de 3 kilometri, anunță Mediafax.

UPDATE, 13:28 – Polițiștii recomandă transportul în comun șoferilor care se deplasează spre Poiana Brașov. Traficul este extrem de aglomerat la această oră.

UPDATE, ORA 12:09 Se circulă cu dificultate și pe DN1E, între Brașov și Poiana Brașov.

UPDATE, ORA 11:35 Așa cum era de așteptat, traficul de pe Valea Prahovei a început să se intensifice începând cu ora 11:30. Cel mai aglomerat traseu este cel cuprins între Ploiești și Brașov, pe DN1. Circulația rutieră s-a intensificat și pe DN1A Ploiești-Cheia-Brașov. Mai multe echipaje ale Poliției rutiere sunt pe DN1 și DN1A pentru fluidizarea traficului.

Infotrafic: Avertisment pentru șoferii care circulă pe DN2 și DN13

Până la ora 11, dificultăți în trafic s-au înregistrat doar pe DN2, însă marea aglomerație de pe șosele e așteptată să se formeze abia pe la ora 12, când cei mai mulți turiști se vor trezi să o ia în drumul spre casă, cred polițiștii, informează B1 TV. Normal se circulă și pe Valea Prahovei, unde ieri s-au format coloane de mașini, iar traficul a fost blocat în mai multe puncte.

Meteorologii au emis în această dimineață un cod galben de ceață valabil pentru mai multe județe. Zonele vizate sunt Brașov, Harghita, Mureș și Covasna. Potrivit centrului Infotrafic, șoferii trebuie să circule cu prudență în această dimineață pe DN 2 Focșani-Buzău și pe DN 13 Brașov-Sfântu Gheorghe, întrucât vizibilitatea pe aceste rute este sub 50 de metri din cauza fenomenelor meteo.

CITEȘTE ȘI: Cum se circulă COD GALBEN de ceață pentru Cluj, Braşov, Harghita, Covasna şi Mureş

„Le recomandăm conducătorilor auto să conducă prudent, să adapateze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum, să evite depășirile și să folosească luminile de întâlnire (dacă este necesar, pe cele de ceață)”, transmit polițiștii într-un comunicat de presă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top