Connect with us

Știri

Cum sunt zodiile influentate de CENTAURIDE

In aceasta noapte se va produce fenomenul astronomic denumit Centauride, o ploaie de stele a caror origine este necunoscuta. Citeste, in continuare, cum influenteaza Centauridele zodiile.

Originea Centauridelor este dezbatuta de astronomi, principala teorie fiind ca acestea provin din constelatia Alpha Centauri. Cu toate ca acest fenomen va fi mai vizibil in emisfera de sud a planetei, ele pot fi observate si in emisfera nordica.

Centauridele au si o implicatie astrologica. Din punct de vedere mitologic, Centaurul este fiul lui Ixion si al unui nor format de Hera, mama tuturor zeitatilor. Corpul acestei fiinte mitiice este impartit in doua: jumatate om, jumatate taur. Cu toate ca au fost asociati, in principal, cu ura sau cu brutalitatea, nu toti au fost asa. Cel mai celebru dintre ei este Chiron, un centaur total atipic, docil si intelept.

CITESTE SI: ANUL MAIMUTEI DE FOC: PREVIZIUNI legate de noul an chinezesc

CITESTE SI: Horoscop februarie 2016. Care vor fi zodiile norocoase

Astrologii il considera pe acesta drept un maestru vindecator, asociat cu depasirea unui prag sau a unei probleme dificile.

El ofera zodiilor un impuls inovator care poate ajuta nativii sa gaseasca solutionarea unei mari framantari si indeamna catre elevare spirituala. Chiron, in astrologia previzionala, are puterea de a indica evenimente de profunda transformare spirituala, in timp ce astrologia medicala il infatiseaza drept un tamaduitor cu puteri terapeutice.

Zodia cea mai avantajata de Centauride este Sagatetatorul, simbol al centaurilor, iar nativii acestei zodii ar putea gasi forta necesara de a depasi un obstacol care ii macina de foarta multa vreme.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top