Connect with us
Desi sunt preferati de multe femei si admirati de multi barbati, chilotii tanga pot fi periculosi pentru sanatate.

Știri

Cum te pot imbolnavi chilotii tanga

Chilotii tanga sunt preferati de multe femei, mai ales ca sunt cunoscuti pentru faptul ca aprind imaginatia barbatilor. Cu toate acestea, ei pot fi periculosi pentru sanatate.

Chilotii tanga sunt preferati de multe femei, mai ales ca sunt cunoscuti pentru faptul ca aprind imaginatia barbatilor. Cu toate acestea, ei pot fi periculosi pentru sanatate.

Marea problema a chilotilor tanga o reprezinta faptul ca au potentialul de a creste riscul infectiilor tractului urinar sau ale vaginului.

Foarte multe perechi de chiloti tanga sunt facute din materiale care nu lasa pielea sa respire, opuse bumbacului. Doctorulul Dr. Shieva Ghofrany de la Colegiul Medical Albert Einstein a explicat pentru Huffington Post ca recomanda ca lenjeria intima sa fie mereu fabricata din bumbac. In acest mod, pielea poate sa respire si nu se mai produce atata umezeala care faciliteaza raspandirea bacteriilor.

Citeste si:Top 3 metode prin care iti poti modifica menstruatia

Citeste si: Tot ce trebuie sa stii despre sexul in timpul menstruatiei

Medicul mai spune ca snurul chilotilor tanga tinde sa se miste mult, iar in acet fel face transferul bacteriilor din zona anusului catre zona vaginala. „E-coli este cea mai comuna bacterie din colon. Atunci cand ai activitate fizica, materialul se misca si el si poate sa aduca colonii de bacterie in zona vaginala”, sustine aceasta.

Infectiile se pot produce si cand nivelul umezelii din zona intima este ridicat. Acest lucru faciliteaza aparitia vaginozei bacteriene, iar chilotii tanga produsi din materiale precum lycra nu fac decat sa pastreze multa umezeala.

Citeste si: Afla cum îţi schimbă bacteriile starea de spirit

Chilotii tanga cresc si riscul iritatiilor. Totodata, doctorul Ghofrany mai spune ca, daca suferi de hemoroizi, acest tip de lenjerie intima poate sa irite rectul si sa iti agraveze problema.

Mai mult decat atat, daca esti predispusa la infectii in zona intima, este recomandat sa eviti chilotii tanga in perioada menstruatiei. Motivul este ca Ph-ul vaginului este, in mod normal crescut, iar sangele nu face decat sa-i ridice nivelul de aciditate si mai mult. Astfel, bacteriile au sansa sa se dezvolte mai repede.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top