Connect with us
Cum va fi vremea în săptămâna 23 - 29 aprilie 2018

Știri

Cum va fi vremea în săptămâna 23 – 29 aprilie 2018

Vremea în săptămâna 23 – 29 aprilie, care începe de mâine, se anunță una destul de interesantă mai ales pentru locuitorii din sudul țării. Se poate spune că vine vara.

Cum va fi vremea în săptămâna 23 – 29 aprilie 2018

BUCUREȘTI: Cu excepția zilelor de marți și sâmbătă, 24 aprilie, respectiv 28 aprilie, când va ploua, toată săptămâna va fi frumoasă. Vor fi temperaturi cuprinse între 26 și 28-29 grade (maximele zilelor). Minimele vor fi în jur de 10-12 grade în timpul nopții.

MUNTENIA: În această regiune se va simți vara cu razele ei solare care vor încălzi puternic orașele din sudul României. La Giurgiu și Alexandria se vor înregistra temperaturi de până la 29 grade. Vinerea plouă.

OLTENIA: Și oltenii au parte de o vreme extraordinară, însă aici temperaturile vor fi mai mici cu 2 grade față de Muntenia și București. Vor fi maxime de 27 grade Celsius.

BANAT: În această zonă norii vor fi ceva mai rebeli și mai curajoși. Marți, vineri și sâmbătă vor fi trei zile ploioase, dar cu temperatură plăcută. Maximele săptămânii la Timișoara, conform actualizărilor de ultimă oră de la ANM, vor fi de 25-26 grade.

MARAMUREȘ ȘI SATU MARE: Locuitorii din nord-vestul României se vor bucura și ei de o vreme extrem de plăcută. Va fi o primăvară cu briză de vară, chiar dacă și aici marți și vineri norii vor să se descarce de apă.

TRANSILVANIA: Maxima săptămânii va fi atinsă la Cluj și va fi de 26 grade (miercuri). Sunt și aici șanse de ploaie, însă vor fi ploi scurte de vară.

MOLDOVA: În nordul Moldovei vor fi maxime de 25-26 grade, iar în sud de 28 până la 29 grade. Cel mai cald va fi la Galați. Nu sunt șanse de ploaie.

DOBROGEA: Cel mai frig va fi în această zonă. Frig e mult spus, însă față de temperaturi precum 28 sau 29 de grade, cele din Dobrogea vor fi mai mici cu 10 până la 11 grade Celsius. Maximele săptămânii nu vor depăși 19-20 grade. Nu plouă.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top