Connect with us
Cuminţenia Pământului ar putea fi un fals. Cine susţine asta

Știri

Cuminţenia Pământului ar putea fi un fals. Cine susţine asta

Cuminţenia Pământului care va fi achiziţionată de Guvernul României ar putea fi un fals, susţine un important lider politic. Sebastian Ghiţă a vorbit despre campania pe care guvernul a pornit-o pentru strângerea de fonduri pentru cumpărarea operei lui Brâncuşi.

„Au umplut ţara cu o campanie de PR prin care să ia bani de la oameni. Au rapoarte din zona serviciilor de informaţii primite de Kelemen Hunor şi Victor Ponta care spun că această opera de artă nu poate costa atât. Tehnotrucii le-au ignorat. Nu poate fi mai scumpă de 5 milioane de dolari. Vor să plătească 11 milioane de euro unor falşi moştenitori. De aceea am şi făcut plângere la DNA.

CITEŞTE ŞI: Sebastian Ghiță, audiat la PÎCCJ în cazul presupusului plagiat al Codruței Kovesi

CITEŞTE ŞI: „Cumințenia pământului” va fi cumpărat de Guvern cu bani din buget

Nu sunt acte pentru strângerea de fonduri. Nu s-au făcut nici expertize. Românii nu sunt siguri dacă a fost sau nu falsificată. În ţară ar putea fi lăsată o copie şi originalul scos din ţară. Nu există niciun act pentru tot ce s-a făcut. I-au furat pe români.”, a declarat liderul Partidului România Unită la România TV.

„Cuminţenia pământului… A fost încercarea mea de a da de fundul oceanului, cu degetul arătător (încercarea de a atinge vechimea, arhaicul). Căci mi-a fost prea mare spaima când i-am ridicat vălul… Femeia nu trebuie niciodată dezvăluită… Isis trebuie să rămână acoperită sub cel puţin unul din cele şapte văluri ale frumuseţii sale, cel al misterului – care îi oferă şi preţuirea şi nemurirea. Cuminţenia pământului a fost, pentru mine, ceea ce este cu mult mai adânc femeia – dincolo de psihologia dumneavoastră!”, spunea Brâncuşi despre opera sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top