Connect with us

Știri

Cumnata lui Pepe: Oana Zavoranu este o nebuna!

Oana Zavoranu s-a legat din nou de sotia lui Pepe, Raluca Pastrama, jignind-o la cateva ore dupa ce a nascut cel de-al doilea copil, o fetita pe nume Rosa, chiar in Duminica Floriilor. Actrita a scris pe contul ei de Facebook ca Raluca Pastrama a „fatat o iapa”, folosind un limbaj suburban prin care il punea la colt si pe fostul ei sot.

Cea care a sarit imediat in apararea Ralucai Pastrama si a lui Pepe a fost tocmai sora acesteia, Loredana, cu care sotia cantaretului nu are o relatie tocmai buna. Aceasta a spus ca nu este frumos ca Oana Zavoranu sa se lege de un nou nascut si sa o compare pe fetita lui Pepe cu o iapa: „Nu il mai vrea pe Pepe dar toata ziua scrie de Pepe, Raluca si acum de copil. Chiar nu are copilul nicio vina. Foarte urat din partea ei. De ce nu a fost in stare sa faca un bou?”, a declarat Loredana aseara la WOW BIZ.

CITESTE SI: DECLARATIILE SOCANTE ALE OANEI ZAVORANU DESPRE FETITA LUI PEPE

oana zavoranu

„Chiar daca am vorbit urat despre sora mea, suntem acelasi sange. Sper sa ne impacam, sa avem o relatie de prietenie macar. Am zis ca poate va fi un pas gresit sa merg la ea la spital. Ma gandeam sa nu ii fac rau, pentru ca e si dupa o operatie de cezariana. Au trecut aproape trei ani si trebuie sa vorbim. Si eu am gresit, si imi pare rau ca am gresit”, mai spune cumnata lui Pepe.

Aceasta a facut-o „nebuna” pe Oana Zavoranu pentru declaratiile ei acide de pe contul personal de Facebook: „De ce judeca un nou nascut? Cine e Oana Zavoranu? E o nebuna! (…) Pepe a vrut sa aiba un copil. Sora mea a fost in stare sa faca copii, Oana de ce nu a fost in stare sa faca?

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top