Connect with us

Știri

Cutremur în Biserica Ortodoxă Română. A apărut videoclipul XXX cu o înaltă față bisericească

Un scandal sexual imens zguduie Biserica Ortodoxă Română. Un cunoscute site din România a difuzat imagini interzise minorilor cu Episcopul Hușilor, care întreține relații sexuale cu un bărbat.

Imagini interzise minorilor cu un episcop făcând sex gay

Site-ul CANCAN.RO a publicat un videoclip blurat în care ar apărea episcopul de la Huși împreună cu un alt bărbat, întreținând relații sexuale cu acesta.

În înregistrare apare episcopul Huşilor cu un fost elev al Seminarului Teologic Huşi, în prezent preot într-o comună din Vaslui, în ipostaze compromiţătoare. POȚI VEDEA IMAGINILE AICI

Ziarul Adevărul relatează că procurorii dețin înregistrări, 8 la număr, în care episcopul Hușilor întreține adevărate orgii sexuale cu băieți.

O parte din aceștia sunt foști studenți la Teologie, alții continuă să studieze Cuvântul lui Dumnezeu.

„La sfârşitul lunii mai, anul curent, arhimandritul Jitaru a început demersurile neortodoxe pentru a-l convinge pe episcopul Corneliu să-l susţină pentru funcţia de episcop vicar la şedinţa Sinodului Mitropolitan care urma să se desfăşoare pe 15 iunie la Iaşi, la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei.

Arhimandritul nu s-a adresat direct episcopului ci a apelat la cei mai apropiaţi oameni ai acestuia: Bodnar Silvestru, consilier economic, Rariţă Giani – Paul, consilier administrativ bisericesc, Tudorică Marin, secretar eparhial, şi Gubernat Cosmin consilier cultural şi social-misionar.

CITEȘTE ȘI: Patriarhia a făcut anunțul în scandalul Pomohaci – Ce a făcut preotul în trecut

Astfel, potrivit DNA, pe 30 mai, preotul Jitaru i-a contactat pe consilierii episcopului cărora le-a precizat că deţine un material compromiţător cu acesta.

I-a atenţionat că, în cazul în care acesta nu va interveni pentru a-l recomanda pentru funcţia de episcop vicar, va publica în presă materialul compromiţător”, notează Adevărul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top