Connect with us
Un cutremur cu magnitudinea de 4.4 grade pe scara Richter s-a produs in judetul Buzau, zona seismica Vrancea, joi la pranz.

Știri

Cutremur de 4.4 grade in Buzau

Un cutremur cu magnitudinea de 4.4 grade pe scara Richter s-a produs joi la pranz, in judetul Buzau. Potrivit datelor furnizate de INFP, cutremurul s-a produs in jurul orei 13.54 in zona seismica Vrancea.

Seismul din judetul Buzau s-a produs la o adancime de 138 de kilometri iar orasele apropiate de epicentru sunt Covasna (43 km), Ramnicu Sarat (44 km), Focsani (51 km), Buzau (53 km) si Targu Secuiesc (57 km).

In 2015, un alt seism, cu magnitudinea de 4.9 grade pe scara Richter, zguduia judetul Buzau. Cutremurul s-a produs pe data de 29 martie.

De asemenea, un al doilea cutremur s-a produs astazi, in judetul Arges, si a avut o magnitudine de 2.9 pe Richter. Miscarea telurica s-a produs la adancimea de 2km.

Citeste si: Cutremur in Marea Neagra – 4.3 grade pe scara Richter

Citeste si: Cutremur cu magnitudinea de 3,6 in judetul Buzau

Potrivit datelor INFP, cea mai importanta miscare tectonica din Romania in ultimii ani a fost inregistrata in anul 2014, pe 22 noiembrie, cand s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, acesta fiind resimtit si la Bucuresti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top