Connect with us
Cutremur în Iran cu magnitudinea cu 6.1 grade. Cel puțin o persoană a murit, au anunțat autoritățile din această țară.

Știri

CUTREMUR DE 6.1 GRADE in Iran! Cel puțin un om a murit!

Un cutremur de 6.1 grade produs Iran, miercuri, a dus la moartea cel puțin unei persoane. Totodată, mai mulți oameni au fost răniți.

Cutremurul, care a avut magnitudinea 6,1 potrivit Institutului american de geofizică (USGS), a avut epicentrul la 76 km sud-est de orașul Mashhad și la o adâncime de 33 km.

Guvernatorul provinciei a declarat la televiziunea de stat că seismul s-a produs la ora locală 10.39 (06.09 GMT) și a zguduit o regiune mare.

Agenția de stat IRNA l-a citat pe purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgență Mojtaba Khaledi cu afirmația că există temeri că ar putea exista numeroase victime în sate și orașe mici. Echipe ale Semilunii Roșii și ale serviciilor de urgență au fost trimise în zonele afectate de cutremur, a mai spus el.

Cutremur Iran: Bilanțul victimelor

Un oficial al Semilunii Roșii a declarat pentru media de stat că o persoană a murit și cel puțin patru au fost rănite într-un sat de lângă orașul Fariman, transmite Agerpres.

În imaginile postate pe social media pot fi văzute crăpături mari pe străzi și pe clădiri, iar agenția Tasnim a relatat că liniile telefonice din zonele afectate nu funcționează.

Oamenii din regiune au declarat presei locale sau au postat pe Twitter că au resimțit mai mult de o duzină de replici și că unora dintre ei le este frică să se întoarcă în locuințe.

Articole similare

Cutremur în Grecia, cu magnitudinea de 4.6 grade pe scara Richter

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top