Connect with us
Cutremur în România! Este al doilea pe ziua de azi!

Știri

Cutremur în România! Este al doilea pe ziua de azi!

Un nou cutremul a clătinat România! Un cutremur cu magnitudinea de 3,1, s-a produs, miercuri, în judeţul Vrancea. Acesta fiind al doilea pe ziua de azi.

Cutremur a avut loc la o adâncime de 73 de kilometri. Și nu a fost singurul pe ziua de azi!

Acesta este cel de-al doilea seism din România, care s-a produs miercuri. Primul a avut o magnitudine de 2,5 grade pe Richter, tot în judeţul Vrancea, la o adâncime de 65 km.

Cutremure succesive în România, în ultimele 24 de ore. Ultimele două s-au produs în Vrancea

Un cutremur de 2.5 grade pe Richter a avut în miercuri dimineaţă, la ora 5,500  în zona seismică Vrancea. Seismul a avut loc la adâncimea de 65 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Panciu(29km), Odobești(30km), Onești(34km), Mărășești(43km), Adjud(43km).

Cel mai puternic cutremur de la începutul acestui an s-a produs în 25 aprilie. Seismul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfântu Gheorghe (52 de kilometri). În 26 aprilie, a avut loc un nou cutremur, cu magnitudinea 3,5, în judeţul Buzău.

Un cutremur cu magnitudinea de 2,4 pe scara Richter a fost înregistrat în Prahova

Un cutremur cu magnitudinea 2,4 pe scara Richter a avut loc, marţi dimineaţa, în judeţul Prahova, seismul fiind înregistrat la ora 07.03, anunţă Institutul Naţional de Fizica Pământului (INFP).

Seismul din judeţul Prahova, zona Muntenia s-a produs la o adâncime de 23 de kilometri şi a avut magnitudinea de 2,4 pe scara Richter.

Cutremurul a fost înregistrat la ora 07.03 şi a fost resimţit în apropierea oraşelor Câmpina (3 km), Breaza de Jos (10 km), Băicoi (14 km), Moreni (16 km), Comarnic (18 km)

Citește și: Cutremur în România! Află ce magnitudine a avut

Cel mai puternic cutremur înregistrat în ultimele luni, cu magnitudinea de 4,6 pe scara Richter, s-a produs în 25 aprilie, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top