UPDATE Cutremur PUTERNIC de 4,6 grade în România. Martor: Zgomot puternic, au cazut obiecte în casă!”

Ultimul update: marți 3 septembrie 2019 15:27 Data publicării: marți 3 septembrie 2019 15:14

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade pe scara Richter a avut loc în România în urmă cu scurt timp. Seismul a avut o adâncime de 140 de kilometri și s-a produs în zona Vrancea. Românii au fost înștiințați prin intermediul aplicației de avertizare de cutremur la câteva minute după mișcarea tectonică.

Cutremur de 4,5 grade în zona Vrancea

Cutremurul s-a produs la ora 14:52 în zona seismică Vrancea. Seismul s-a simțit în județul Vrancea. Cele mai apropiate localități de epicentrul cutremurului sunt: Nehoiu, la 10 kilometri distanță, București, la 119 klometri distanță și Brașov, la 53 de kilometri distanță. Mișcarea tectonică a fost confirmată și de Institutul Național pentru Fizica Pământului.

Un martor sustine pe aplicatia EMSC că i-au  cazut bibelourile din dulap și s-a simțit un zgot puternic

Acesta este cel mai mare cutremur produs în ultimele luni în România, avertizează seismologii. Din fericire, întrucât intensitatea nu a fost una suficient de mare, nu s-au raportat pagube materiale sau victime. Zona Vrancea este cea mai activă din punct de vedere seismic din țara noastră.

Ce spun martorii despre cutremurul din data 3 septembrie 2019

Ce spun martorii despre cutremurul din data 3 septembrie 2019

Comunicatul INFP despre seismul produs astăzi, 3 septembrie

„Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică Pământului (INCDFP) transmite: În ziua de 03/09/2019 la ora 14:52:51(ora României) s-a produs în Zona seismică Vrancea, județul Buzău un cutremur cu magnitudinea 4.5 pe scara Richter, la adâncimea de 140km”, transmite infp.ro.

Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ganduri la 32 ani
Ganduri la 32 ani
Sursa: Huff.ro
Comentarii
  1. 0lya Mateeva , 3 septembrie 2019 la 23:23

    Romänii au fost si sunt ultimele jeguri. Handicapatul -Johannis face pe viteazul-el fiind un cäcat de säsäläu-impotent. Vezi filmull pe You-Tube cänd mä linge in pizdä si-mi bea urina.