Connect with us
Cutremur de 4.7 grade pe scara Richter în Franța - Mărturiile oamenilor speriați de seism

Știri

Cutremur uriaș! 7.1 grade pe scara Richter in Mexic! 248 de morți. Imagini terifiante!

Un cutremur de 7.1 grade pe scara Richter s-a produs în urmă cu marti seara în Mexic. Magnitudinea inițailă fusese de 7.2 grade

UPDATE: Bilanțul a ajuns la 248 de morți, între care 55 în Morelos, 49 în Mexico City și 32 în statul Puebla. Institutul Geologic din SUA apreciază că numărul deceselor va ajunge la 1.000. Impactul economic va fi între 1 și 10 miliarde de dolari.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că Ambasada României din Mexic verifică împreună cu autoritățile locale dacă printre victime există cetățeni români.

Seismul s-a produs la o adâncime de 48 de kilometri

Țara este diperată pentru că abia ce a reușit să scape de furia uraganelor, iar acum acest seism poate provoca pagube materile și victime extrem de multe.

Un nou cutremur de mare intensitate în Mexic

Cutremur în Mexic

În urmă cu două săptămâni, pe 8 septembrie a avut loc un cutremur cu magnitudinea 8,1 în largul coastelor Mexicului, la o adâncime de 33 de kilometri. 96 de oameni și-au pierdut viața.

Epicentrul a fost situat la 123 de kilometri sud-vest de oraşul Pijijiapan, la o adâncime de 33 de kilometri.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top