Știri

Cutremurator! Marturisirea lui Cornel Patrichi despre problemele de sanatate

Cornel Patrichi a murit pe 5 aprilie 2016, la varsta de 72 de ani. In urma cu un an, coregraful povestea despre problemele sale de sanatate si cum a reusit sa fenteze moartea.

Cornel Patrichi suferea de cancer la plamani. Dupa 50 de ani in care a fumat, fostul jurat al emisiunii „Dansez pentru tine” marturisea ca a renuntat la tigari, pentru a primi a doua sansa la viata.

„Daca nu aveam norocul sa se descopere la timp era grav!”, isi incepea Patrichi confesiunea. „Practic, am fentat moartea. In urma cu patru ani, m-am dus sa fac un computer tomograf, iar doamna de acolo mi-a recomandat, si chiar a insistat, sa-mi scaneze tot corpul, nu doar partea de jos pentru care ma dusesem eu”, povestea Cornel Patrichi pentru ziarul Click!

Citeste si: Cornel Patrichi a murit la 72 de ani

 

Cornel Patrichi mai sustinea ca faptul ca a fumat timp de 50 de ani a contribuit la problema sa la plamani. Patrichi mai spune ca daca locuia in alta tara decat Romania ar fi mers periodic la medic: „Noi, aici, in Romania, nu am fost invatati sa gandim asa, sa mergem preventiv sa ne cautam”, spunea coregraful.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-04-05T14:49:57+03:00 14:49

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More