Connect with us
Eclipsele din ultima vreme şi CUTREMURUL din Mexic. Ce spun specialiştii

Știri

CUTREMURUL din Mexic şi eclipsele. Ce spun specialiştii

Seismul s-a petrecut la o adâncime de doar 35 de kilometri.

Autoritățile au emis o alertă de tsunami în Mexic, Guatemala, El Salvador, Costa Rica, Nicaragua, Panama, Honduras, dar și Ecuador.

„Adâncimea este de 70 de kilometri, la o distanță de 70 de kilometri de cel mai apropiat oraș. Ce se întâmplă acolo e clasic e o zona de subducție. Nu este un pericol prea mare de tsunami. Teoretic se poate întâmpla și în România. Exista un cutremur de 7,9 la care se adaugă o marjă de eroare și ajungem la 8,2, deci teoretic putem să jonglăm cu cifrele”, a declarat Mihai Diaconescu, seismolog.

Karma negativă durează până în noiembrie

Astrologul Cristina Demetrecu spune că fenomenele naturale care au avut efecte devastatoare în ultima perioadă au o legătură și cu ultimele două eclipse, potrivit antena3.ro.

„Suntem într-o perioadă ulterioara celor două eclipse. Acestea au avut în componență și zodia vărsătorului care e patronat de Uranus, cel care are legatură cu aceste fenomene imprevizibile. Atunci când s-a produs cutremurul acela în Japonia, Uranus a intrat în berbec, acum iese. Aceasta karmă o să o avem până pe 16 noiembrie 2018”, a declarat Cristina Demetrecu, astrolog.

Citeşte şi ÎNSPĂIMÂNTĂTOR! Cutremurul din Mexic în imagini

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top